Dýně hokaido zapečená s parmazánem
Špenátové muffiny s kozím sýrem
Pravá italská focaccia s cibulí a rajčaty
Francouzské croissanty s řeckým jogurtem
Domácí tortilly z kukuřičné a pšeničné mouky
Pečené čínské zelí - skvělá příloha k masu
Pampušky - ukrajinský česnekový chléb k boršči
Špenátové muffiny s kozím sýrem
Pravá italská focaccia s cibulí a rajčaty
Francouzské croissanty s řeckým jogurtem
Domácí tortilly z kukuřičné a pšeničné mouky
Pečené čínské zelí - skvělá příloha k masu
Pampušky - ukrajinský česnekový chléb k boršči
Dýně hokaido zapečená s parmazánem
Pokud jste unaveni z tradičních příloh, máme pro vás typ na pečenou dýni hokaido s parmazánem. Zapečená dýně se hodí jako příloha k jakémukoliv masu.
Ingredience na pečenou dýni hokaido:
- 100 g parmazánu
- 1,5 lžičky libečku
- 1 dýně hokaido
- 1 lžička soli
- 4-5 lžiček olivového oleje
Příprava pečené dýně hokaido:
1. Středně velkou dýni hokaido omyjeme, okrájíme konce, rozkrojíme a vydlabeme. Nakrájíme na měsíčky. Čím budou hrubší, tím budeme déle péct. Slupku neloupeme.
2. V mističce si rozmícháme olivový olej se solí a sušeným libečkem. Parmazán jemně nastrouháme.
3. Na plech poklademe dýni, potřeme ochuceným olejem a posypeme sýrem. Dáme péct do trouby vyhřáté na 180 °C, dokud není dýně měkká.
Autor: Liv
Zapečená dýně typu hokaido s parmazánem a libečkem je skvělou přílohou k masu všeho typu. Pečená dýně hokaido je v kombinaci s parmazánem
Nejlepší recept
342
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ