Pečené čínské zelí - skvělá příloha k masu
Dýně hokaido zapečená s parmazánem
Špenátové muffiny s kozím sýrem
Pravá italská focaccia s cibulí a rajčaty
Francouzské croissanty s řeckým jogurtem
Pampušky - ukrajinský česnekový chléb k boršči
Dýně hokaido zapečená s parmazánem
Špenátové muffiny s kozím sýrem
Pravá italská focaccia s cibulí a rajčaty
Francouzské croissanty s řeckým jogurtem
Pampušky - ukrajinský česnekový chléb k boršči
Pečené čínské zelí - skvělá příloha k masu

Tato obloha je ideální k masu a pikantnímu kuřeti. Pečení čínské zelí vám nezabere více než 15 minut, tudíž je to perfektní expres příloha.
Ingredience na pečené čínské zelí:
- hlávka čínského zelí
- velká cibule
- lžíce sezamu
- 2 lžíce sójové omáčky
- lžíce rostlinného oleje
- lžíce sezamového oleje
- sůl a pepř
Příprava pečeného čínského zelí:
1. Nakrájejte zelí. Oloupejte cibuli a jemně ji nakrájejte.
2. Smažte cibuli na zahřáté pánvi se dvěma druhy oleje, dokud nezesklovatí.
3. Přidejte zelí.
4. Smažte asi 5 minut na středním ohni, poté zakryjte pánev víkem a vařte asi 5 minut.
5. Poté přidejte sójovou omáčku. Dle přání můžete přidat sůl a pepř. Promíchejte.
6. Před podáváním posypte sezamovými semínky.
Autor: Tar
Pečené čínské zelí - skvělá příloha k masu. Recept na pečené čínské zelí je rychlý a jednoduchý. Čínské zalí je zdravá a chutná příloha.
Nejlepší recept
322
Komentáře ( 1 )
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ
Stan|01.03 2019 19:43
Není to spíěe smažené zelí a ne pečené?
Odpovědět
5