Pečené čínské zelí - skvělá příloha k masu

03.04 2018|Přílohy

Tato obloha je ideální k masu a pikantnímu kuřeti. Pečení čínské zelí vám nezabere více než 15 minut, tudíž je to perfektní expres příloha.

Ingredience na pečené čínské zelí:

  • hlávka čínského zelí
  • velká cibule
  • lžíce sezamu
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • lžíce rostlinného oleje
  • lžíce sezamového oleje
  • sůl a pepř

Příprava pečeného čínského zelí:


1. Nakrájejte zelí. Oloupejte cibuli a jemně ji nakrájejte.

2. Smažte cibuli na zahřáté pánvi se dvěma druhy oleje, dokud nezesklovatí.

3. Přidejte zelí.

4. Smažte asi 5 minut na středním ohni, poté zakryjte pánev víkem a vařte asi 5 minut.

5. Poté přidejte sójovou omáčku. Dle přání můžete přidat sůl a pepř. Promíchejte.

6. Před podáváním posypte sezamovými semínky.

Autor: Tar

Pečené čínské zelí - skvělá příloha k masu. Recept na pečené čínské zelí je rychlý a jednoduchý. Čínské zalí je zdravá a chutná příloha.
Nejlepší recept

 318 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ