Jáhly jako příloha

13.08 2015|Přílohy
Jáhly jako příloha

Jáhly jako příloha jsou velmi zdravé a jednoduché na přípravu. Příloha z jahel se hodí k hovězímu, vepřovému i kuřecímu masu.

Ingredience na jáhly jako přílohu:

  • 300 g jáhel
  • 1 cibule
  • 4 lžíce oleje
  • 1 - 2 rajčata
  • paprika
  • sůl
  • pepř
  • vody dvojnásobný objem jáhel

Příprava jáhel jako přílohy:


1. Jáhly na sítku spaříme vařící vodou. Spaříme i rajčata, oloupeme je a pokrájíme na drobné kostičky. Na oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme rajčata i se šťávou která z nich při krájení vytekla, osolíme, opepříme a vmícháme jáhly.

2. Zalijeme horkou vodou, přiklopíme pokličkou a dusíme doměkka, musí se vsáknout všechna voda (zapomněla jsem se podívat na hodiny - tipuju 10 - 15 minut). Podáváme jako přílohu k rybám či masu.

Autor: Eva

Jáhly jako příloha jsou velmi zdravé a jednoduché na přípravu. Příloha z jahel se hodí k hovězímu, vepřovému i kuřecímu masu. Jáhly jako příloha
Nejlepší recept

 351 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ