Bramborové suflé
Vařená kukuřice
Šoulet
Dušený špenát s parmazánem a smetanou
Jáhly jako příloha
Bramborové rosti
Pečené bramborové dukátky
Brambory s brynzou
Chačapuri - gruzínské placky plněné sýrem
Vařená kukuřice
Šoulet
Dušený špenát s parmazánem a smetanou
Jáhly jako příloha
Bramborové rosti
Pečené bramborové dukátky
Brambory s brynzou
Chačapuri - gruzínské placky plněné sýrem
Bramborové suflé
Netradičním způsobem, jak si můžete připravit brambory je bramborové suflé. Vylepšit ho můžete bylinkami, které najdete na zahrádce.
Ingredience na bramborové suflé:
- 5 velkých brambor
- 1-2 lžíce másla
- 150 ml mléka
- 100 g tvrdého sýra
- sůl
- pepř
- muškátový oříšek
- 4 vejce
- petrželka
- pažitka
- libeček
- mouka a tuk na vymazání a vysypání
Příprava bramborového suflé:
1. Uvařené brambory ve slupce oloupeme a rozmačkáme na kaši. Přidáme k nim mléko, rozpuštěné máslo a nastrouhaný sýr. Vše promícháme, okořeníme a přidáme nakrájené bylinky.
2. Do směsi zapracujeme žloutky, vyšleháme tuhý sníh a vmícháme ho do směsi. Vše vložíme do mísy a zapékáme ve vyhřáté troubě (200°C) asi 30 minut.
3. Podáváme jako samostatný pokrm se zeleninovým salátem nebo jako bramborovou přílohu k masu.
Bramborové suflé s bylinkami. Netradičním způsobem, jak si můžete připravit brambory je bramborové suflé. Vylepšit ho můžete bylinkami, které najdete na zahrádce.
Nejlepší recept
311
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ