Bramborové rosti

15.07 2015|Přílohy
Bramborové rosti

Už vás nebaví klasické přílohy z brambor? Zkuste křupavé bramborové rosti. Jsou vynikající a vypadají skvěle, takže každému vašemu pokrmu dodají netradiční vzhled.

Ingredience na bramborové rosti:

  • brambory
  • sůl
  • pepř
  • drcený kmín
  • petrželka
  • olej

Příprava bramborových rosti:


1. Brambory oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle na delší nudličky. Dáme je na rozpálený tuk, opečeme a potom osolíme, opepříme a můžeme dát i trochu kmínu.

2. Rosti opékáme dozlatova. Při obracení se utvoří taková hnízda. Rosti servírujeme jako přílohu k masu, moc dobré jsou i samotné, třeba se zeleninovým salátem.

Autor: Alenka

Už vás nebaví klasické přílohy z brambor? Zkuste křupavé bramborové rosti. Bramborové rosti jsou vynikající a vypadají skvěle, takže každému vašemu pokrmu dodají netradiční vzhled.
Nejlepší recept

 309 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ