Bramborové rosti
Bramborové suflé
Vařená kukuřice
Šoulet
Dušený špenát s parmazánem a smetanou
Pečené bramborové dukátky
Brambory s brynzou
Chačapuri - gruzínské placky plněné sýrem
Dušený hrášek na smetaně
Bramborové suflé
Vařená kukuřice
Šoulet
Dušený špenát s parmazánem a smetanou
Pečené bramborové dukátky
Brambory s brynzou
Chačapuri - gruzínské placky plněné sýrem
Dušený hrášek na smetaně
Bramborové rosti

Už vás nebaví klasické přílohy z brambor? Zkuste křupavé bramborové rosti. Jsou vynikající a vypadají skvěle, takže každému vašemu pokrmu dodají netradiční vzhled.
Ingredience na bramborové rosti:
- brambory
- sůl
- pepř
- drcený kmín
- petrželka
- olej
Příprava bramborových rosti:
1. Brambory oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle na delší nudličky. Dáme je na rozpálený tuk, opečeme a potom osolíme, opepříme a můžeme dát i trochu kmínu.
2. Rosti opékáme dozlatova. Při obracení se utvoří taková hnízda. Rosti servírujeme jako přílohu k masu, moc dobré jsou i samotné, třeba se zeleninovým salátem.
Autor: Alenka
Už vás nebaví klasické přílohy z brambor? Zkuste křupavé bramborové rosti. Bramborové rosti jsou vynikající a vypadají skvěle, takže každému vašemu pokrmu dodají netradiční vzhled.
Nejlepší recept
309
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ