Zeleninová polévka s rýží
Miso polévka s tofu
Nejlepší česnečka se sýrem, kterou znám
Maminčina hrachová polévka
Vynikající cizrnová polévka
Nejlepší dýňová polévka
Krémová cuketová polévka
Zeleninová polévka z Provence
Pikantní špenátová polévka
Miso polévka s tofu
Nejlepší česnečka se sýrem, kterou znám
Maminčina hrachová polévka
Vynikající cizrnová polévka
Nejlepší dýňová polévka
Krémová cuketová polévka
Zeleninová polévka z Provence
Pikantní špenátová polévka
Zeleninová polévka s rýží

Zeleninová polévka s rýží je typická pro asijskou kuchyni. Jemný a chuťově výtečný vývar z čerstvé zeleniny s rýží je ideální v chladných dnech.
Zeleninová polévka s rýží pro 4 osoby:
Doba přípravy: 40 minutIngredience na zeleninovou polévku s rýží:
- 2 jarní cibulky
- 2 velké mrkve
- 400 g zeleného chřestu
- 250 g cukrových lusků
- 2 lžíce oleje
- mořskou sůl
- černý pepř
- 900 ml zeleninového vývaru
- 600 g celozrnné rýže (den předem vařené)
Příprava zeleninové polévky s rýží:
Jarní cibulky omyjeme, očistíme, světlou část nakrájíme na proužky, zelenou na kroužky a dáme stranou. Mrkev oloupeme, omyjeme a nakrájíme na tenké proužky. Ostatní zeleninu omyjeme a očistíme. Ve woku zahřejeme olej a za stálého míchání v něm opečeme všechnu zeleninu (kromě kroužků jarní cibulky). Po 4 minutách zeleninu osolíme a opepříme. Přilijeme vývar, vmícháme rýži a přivedeme k varu. Zeleninovou polévku s rýží posypeme kroužky jarní cibulky a můžeme podávat. Dobrou chuť!Autor: Jada
Zeleninová polévka s rýží. Jarní zeleninová polévka s rýží je typická pro asijskou kuchyni. Jemný a chuťově výtečný vývar z čerstvé zeleniny s rýží je ideální v chladných dnech.
Nejlepší recept
314
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ