Maminčina hrachová polévka
Vynikající cizrnová polévka
Nejlepší česnečka se sýrem, kterou znám
Miso polévka s tofu
Zeleninová polévka s rýží
Nejlepší dýňová polévka
Vynikající cizrnová polévka
Nejlepší česnečka se sýrem, kterou znám
Miso polévka s tofu
Zeleninová polévka s rýží
Nejlepší dýňová polévka
Maminčina hrachová polévka

Krémovou hráchovou polévku obvykle připravuji na Vánoce. Občas ale neodolám a uvařím si ji i přes rok. Zde je osvědčený recept podle máminky.
Hrachová polévka pro 6 osob:
Doba přípravy: 40 minutIngredience na hrachovou polévku:
- 200 g hráchu
- 4 lžíce másla
- 5 stroužků česneku
- 1,5 bujonu
- sůl
- pepř
- 1 velká cibule
Příprava hrachové polévky:
Hrachová polévka je velmi jednoduchá na přípravu. Hrách si přes noc namočíme. Druhý den jej uvaříme ve vodě. Jakmile je uvařený, přidáme do něj kuřecí nebo zeleninový bujon. Mezitím si osmažíme na másle cibulku. Jakmile zrůžoví, přidáme lžičku hladké mouky. Promícháme, aby se nevytvořily hrudky a vlijeme do hráchové polévky. Do polévky ještě rozmačkáme česnek. Hrachovou polévku rozmixujeme ponorným mixérem. Přidáme podle potřeby vodu. Dochutíme solí pepřem a pár minut ještě povaříme. Podáváme s opečenou bagetkou s česnekovým máslem.Autor: Jad
Maminčina hrachová polévka. Krémovou hráchovou polévku obvykle připravuji na Vánoce. Občas ale neodolám a uvařím si ji i přes rok. Zde je osvědčený recept podle máminky.
Nejlepší recept
347
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ