Fazolová polévka od babičky
Pikantní špenátová polévka
Zeleninová polévka z Provence
Krémová cuketová polévka
Nejlepší dýňová polévka
Pravá francouzská cibulačka
Rýžová polévka s houbami
Polévka s pórkem
Jarní polévka 5 krát jinak
Pikantní špenátová polévka
Zeleninová polévka z Provence
Krémová cuketová polévka
Nejlepší dýňová polévka
Pravá francouzská cibulačka
Rýžová polévka s houbami
Polévka s pórkem
Jarní polévka 5 krát jinak
Fazolová polévka od babičky
Fazolová polévka od babičky zahřeje na těle i na duši. Hutná fazolová polévka s vepřovým masem je ideální k obědu i k večeři.
Fazolová polévka od babičky pro 6 osob:
Doba přípravy: do 2 hodinIngredience na fazolovou polévku od babičky:
- 200 g bílých fazolí
- 250 g vepřového boku (anglické slaniny)
- 1 bouquet garni
- 3 l kuřecího vývaru
- 500 g pórku
- 175 g tuřínu
- 3 velké řapíkaté celery
- 250 g brambor
- 250 g mrkve
- 1/2 hlávky bílého zelí
- 125 g červených fazolí
- 2 stroužky česneku
Příprava fazolové polévky od babičky:
Bílé fazole necháme přes noc namočené ve vodě. Vepřové opláchneme, vložíme do hrnce se studenou vodou a vaříme deset minut. Do velkého hrnce dáme bílé fazole, vepřové, bouquet garni a 2,5 litru vývaru. Vaříme 10 minut, pak přikryjeme poklicí a na mírném ohni vaříme ještě hodinu. Mezitím očistíme pórek, tuřín, brambory a mrkev a nakrájíme vše na kostičky. Připravíme si česnek, nakrájíme zelí a fazole. Vše vložíme do polévky. Přidáme zbytek vývaru a vaříme, dokud maso nezměkne (asi 1 a 1/2 hodiny). Vyjmeme bouquet garni. Z vepřového odstraníme tuk, nakrájíme maso na malé kostičky a dáme zpět do hrnce. Dochutíme. Fazolovou polévku od babičky podáváme horkou. Dobrou chuť!Autor: Jada
Fazolová polévka od babičky zahřeje na těle i na duši. Hutná fazolová polévka s vepřovým masem je ideální k obědu i k večeři. Fazolová polévka od babičky se připravuje z
Nejlepší recept
311
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ