Zapečený pangasius
Losos na rozmarýnu
Pangasius na řecký způsob
Jak připravit žraločí steak
Pečená ryba v citronové strouhance
Vynikající quiche s tuňákem
Tuňáková pizza
Cizrnový salát s tuňákem
Ruský salát
Losos na rozmarýnu
Pangasius na řecký způsob
Jak připravit žraločí steak
Pečená ryba v citronové strouhance
Vynikající quiche s tuňákem
Tuňáková pizza
Cizrnový salát s tuňákem
Ruský salát
Zapečený pangasius
Pangasius - ryby původem z Asie si na českých stolech našla rychle své místo. Když se dobře připraví, je vynikající. Vyzkoušejte recept na zapečeného pangasiuse.
Ingredience na zapečeného pangasia:
- 4 kusy pangasia
- brambory podle hladu strávníků
- 1 větší mrkev
- 1 menší pórek
- 200 g zakysané smetany
- 150 g bílého jogurtu
- 1 vejce
- sůl
- mletý pepř
- sušená bazalka
- koření na ryby
- mletý kmín
- sezamové semínko
- olivový olej
Příprava zapečeného pangasia:
1. Pórek nakrájený na kolečka a nastrouhanou mrkev osmahněte na oleji.
2. Pekáč vytřeme olejem a nasypeme na něj brambory nakrájené na kousky. Osolíme a okmínujeme. Na ně rozložíme z obou stran osolené filety ryby a posypeme kořením na ryby. Poklademe osmaženou zeleninou, přiklopíme a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C.
3. Smetanu, jogurt a vejce společně rozmícháme, lehce osolíme, opepříme a vmícháme 1-2 lžičky bazalky.
4. Po 20 minutách pekáč vyjmeme z trouby a jeho obsah zalijeme rozmíchanou směsí. Posypeme sezamovým semínkem, znovu přikryjeme a vrátíme do trouby. Po 30 minutách odklopíme a dopečeme do zezlátnutí povrchu (asi 10 minut).
Autor: Lily
Zapečený pangasius. Pangasius - ryby původem z Asie si na českých stolech našla rychle své místo. Když se dobře připraví, je vynikající. Vyzkoušejte recept na zapečeného pangasiuse.
Nejlepší recept
332
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ