Tuňáková pizza

10.08 2015|Mořské ryby

Čerstvá tuňáková pizza s mozzarelou, rajčatovou passatou a cibulí je nejlepší právě vytažená z pece.

Ingredience na tuňákovou pizzu:

Těsto:
  • 400 g hladké mouky
  • 0,5 prášku do pečiva
  • 0,5 lžičky soli
  • 0,75 hrnku mléka
  • 4 lžíce oleje
Dále:
  • 2 konzervy tuňáka
  • rajčatová pasata
  • mozzarela
  • cibule na kolečka
  • oregano

Příprava tuňákové pizzy:


1. V míse smícháme mouku s práškem do pečiva a se solí. Zalijeme mlékem, přidáme olej a vypracujeme hladké vláčné těsto. Rozválíme ho (nebo rukama rozmačkáme) na plech vyložený papírem na pečení.

2. Potřeme kečupem, rozprostřeme kousky tuňáka, posypeme strouhaným sýrem a kořením.

3. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme asi 20 minut, do zrůžovění okrajů.

Autor: Lenka

Čerstvá tuňáková pizza s mozzarelou, rajčatovou passatou a cibulí je nejlepší právě vytažená z pece. Tuňáková pizza
Nejlepší recept

 348 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ