Ruský salát
Cizrnový salát s tuňákem
Tuňáková pizza
Vynikající quiche s tuňákem
Zapečený pangasius
Salát z tuňáka
Příprava sushi
Makrela na víně v rajčatové omáčce
Italský salát s lososem
Cizrnový salát s tuňákem
Tuňáková pizza
Vynikající quiche s tuňákem
Zapečený pangasius
Salát z tuňáka
Příprava sushi
Makrela na víně v rajčatové omáčce
Italský salát s lososem
Ruský salát
Ruský salát salát je částečně podobný našemu vánočnímu bramborovému salátu. Jsou v něm navíc olivy a tuňák. Salát se podává s pečivem.
Ingredience na ruský salát:
- 2-3 brambory
- 1 mrkev
- hrst mraženého hrášku
- 1-2 vejce natvrdo
- 220 g majonézy (část možno nahradit bílým jogurtem)
- 1 plechovka tuňáka v olivovém oleji (185 g)
- 12-15 zelených oliv
- 2 lžíce jemně nakrájené petrželové natě
- citronová šťáva
- sůl
Příprava ruského salátu:
1. Brambory oloupeme, mrkev očistíme a společně uvaříme doměkka. Hrášek nasypeme do vařící vody, necháme 2-3 minuty povařit, pak propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
2. Uvařené vychladlé brambory nakrájíme na kostičky, mrkev, vejce a olivy nadrobno.
3. Všechno dáme do mísy, přidáme rozdrobeného tuňáka, petrželku, majonézu (jogurt) a promícháme.
4. Dochutíme solí a citronovou šťávou.
Autor: Mia
Ruský salát salát je částečně podobný našemu vánočnímu bramborovému salátu. Jsou v něm navíc olivy a tuňák. Salát se podává s pečivem. Ruský salát
Nejlepší recept
346
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ