Makrela na víně v rajčatové omáčce
Příprava sushi
Salát z tuňáka
Ruský salát
Cizrnový salát s tuňákem
Italský salát s lososem
3 tipy na rychlou večeři
Platýs na zázvoru
Voňavá makrela pečená v troubě
Příprava sushi
Salát z tuňáka
Ruský salát
Cizrnový salát s tuňákem
Italský salát s lososem
3 tipy na rychlou večeři
Platýs na zázvoru
Voňavá makrela pečená v troubě
Makrela na víně v rajčatové omáčce
Makrela a recepty z ní jsou oblíbené hlavně v přímořských oblastech. Dnes si připravíme recept z bulharska - makrelu na víně v rajčatové omáčce.
Ingredience na makrelu na víně v rajčatové omáčce:
- 2 nasekané středně velké cibule
- 2 nasekané stroužky česneku
- 3 střední rajčata oloupaná a nakrájená
- nasekaná petrželka
- 2 očištěné makrely bez kostí
- 1/2 šálku bílého vína
- 3 lžíce oleje
Příprava makrely na víně v rajčatové omáčce:
Nakrájejte cibuli na kostičky. Orestujte na oleji, přidejte rajčata, nasekaný česnek, víno, sůl a pepř. Poduste asi 15 minut. Omáčku rozdělte na dvě poloviny. Polovinu dejte na dno zapékací mísy. Potom rozložte makrelu a příkryjte druhou polovinou omáčky. Dejte do trouby na 180 °C a pečte asi 40 minut. Upečenou makrelu ozdobte nasekanou petrželkou.Autor: Sisi
Makrela a recepty z ní jsou oblíbené hlavně v přímořských oblastech. Dnes si připravíme recept z bulharska - makrelu na víně v rajčatové omáčce.
Nejlepší recept
335
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ