Voňavá makrela pečená v troubě
Platýs na zázvoru
3 tipy na rychlou večeři
Italský salát s lososem
Makrela na víně v rajčatové omáčce
Zapečený losos se sýrem a mandlemi
Chutný salát z krabích tyčinek a rýže
Francouzský koláč s tuňákem
Losos se špenátem a strouhankou
Platýs na zázvoru
3 tipy na rychlou večeři
Italský salát s lososem
Makrela na víně v rajčatové omáčce
Zapečený losos se sýrem a mandlemi
Chutný salát z krabích tyčinek a rýže
Francouzský koláč s tuňákem
Losos se špenátem a strouhankou
Voňavá makrela pečená v troubě
Markela připravovaná v troubě je jednoduchý a rychlý způsob, jak připravit tuto lahodnou rybu. V našem receptu ji podlijeme bílým vínem a ochutíme rajčaty a česnekem.
Ingredience na markrelu v troubě:
- 4 malé makrely
- 12 ks cherry rajčátek
- 3 stroužky česneku
- několik snítek čerstvé petržele
- 250 ml bílého vína
- sůl a pepř dle chuti
Příprava makrely v troubě:
1. Oloupejte česnek a nasekeje ho nadrobno. Petržel nasekejte na menší kousky. Rajčata omyjte.
2. Makrely dejte do zapékací misky, přidejte rajčata a dovnitř makrely česnek.
3. Ryby osolte a opepřete, zalijte je bílým vínem a pečte v předehřáté troubě na 180 stupňů asi 10 minut.
4. Před podáváním posypejte petrželkou.
Autor: Jad
Voňavá makrela pečená v troubě. Markela připravovaná v troubě je jednoduchý a rychlý způsob, jak připravit tuto lahodnou rybu. Večeři s makrelou připravíte za 15 minut
Nejlepší recept
Téma: Rychlý oběd
345
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ