Vynikající quiche s tuňákem
Zapečený pangasius
Losos na rozmarýnu
Pangasius na řecký způsob
Jak připravit žraločí steak
Tuňáková pizza
Cizrnový salát s tuňákem
Ruský salát
Salát z tuňáka
Zapečený pangasius
Losos na rozmarýnu
Pangasius na řecký způsob
Jak připravit žraločí steak
Tuňáková pizza
Cizrnový salát s tuňákem
Ruský salát
Salát z tuňáka
Vynikající quiche s tuňákem
Francouzské koláče quiche jsou vynikající s jakoukoliv náplní. Dnešní recept na quiche s tuňákem patří k mým oblíbeným.
Ingredience na quiche s tuňákem:
- 500 g lístkového těsta
- 4 plechovky drceného tuňáka ve vlastní šťávě (á 185 g)
- 5 naťových cibulek
- 4 větší cibule
- olej
- 6 vajec
- 200 ml mléka
- sůl
- mletý pepř
Příprava quiche s tuňákem:
1. Tuňáka scedíme a necháme okapat.
2. Cibule oloupeme, pokrájíme na čtvrtkolečka a na troše rozpáleného oleje osmažíme dozlatova. Necháme vychladnout.
3. Celá vejce osolíme, opepříme, přilijeme mléko a vidličkou rozšleháme.
4. Těsto rozválíme a vložíme do koláčové formy. Těsto by mělo být větší než forma, okraje by měly přesahovat formu. Vidličkou je propícháme.
5. Na těsto rozložíme vychladlou cibuli, pokryjeme rovnoměrnou vrstvou tuňáka a posypeme pokrájenou natí cibulek.
6. Všechno rovnoměrně zalijeme vejci s mlékem a vložíme do trouby vyhřáté na 210°C. Upečeme do zčervenání okrajů, asi 20-25 minut.
Autor: Martina
Vynikající quiche s tuňákem je mňamka, po které se u vás zapráší. Quiche s tuňákem se skvěle hodí jako předkrm, svačina i večeře
Nejlepší recept
332
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ