Flamendr z kuřecího masa
Kuře na rozmarýnu
Souvlaki na bylinkách
Pečené kuře na zelenině
Zapečené kuřecí maso se slaninou a sýrem
Kuřecí kousky v těstíčku
Dušené kuře s mrkví a hráškem
Fazole s kuřecím masem
Lahodné kuře po indicku
Kuře na rozmarýnu
Souvlaki na bylinkách
Pečené kuře na zelenině
Zapečené kuřecí maso se slaninou a sýrem
Kuřecí kousky v těstíčku
Dušené kuře s mrkví a hráškem
Fazole s kuřecím masem
Lahodné kuře po indicku
Flamendr z kuřecího masa
Flamendr z kuřecího masa, je chutný a rychlý pokrm připravovaný na pánvi, podobný kuřecí číně. Flamendr podáváme s pečivem.
Ingredience na flamendr z kuřecího masa:
- 500 g kuřecích nebo krůtích prsou
- 3 velké papriky
- 2 velké cibule
- 1 lžíce oleje
- 1 rovná lžíce hladké mouky
- sůl
- mletý pepř
- špetka chilli
- 3 - 4 lžíce worchestrové omáčky
- 1 - 2 lžíce kečupu
- zelená petrželka
Příprava flamendru z kuřecích prsou:
1. Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Na pánvi rozehřejeme olej a opečeme na něm prudce maso ze všech stran.
2. Přidáme nahrubo pokrájenou cibuli, na nudličky pokrájené papriky, podlijeme malým množstvím vody, přikryjeme pokličkou a dusíme doměkka. Ke konci dušení dochutíme worchestrovou omáčkou a kořením chilli.
3. Do hotového podle chuti vmícháme kečup a na talíři posypeme petrželkou. Podáváme s celozrnným pečivem.
Autor: Anežka
Flamendr z kuřecího masa je oblíbený pokrm z kuřecího nebo vepřového masa, který podáváme s čerstvým pečivem. Flamendr z kuřecího masa
Nejlepší recept
346
Komentáře ( 1 )
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ
Daniela|09.07 2020 17:11
Chutná výtečně, lepší volba místo kečupu 1x protlak!
Odpovědět
1