Flamendr z kuřecího masa

21.08 2015|Kuřecí maso
Flamendr z kuřecího masa

Flamendr z kuřecího masa, je chutný a rychlý pokrm připravovaný na pánvi, podobný kuřecí číně. Flamendr podáváme s pečivem.

Ingredience na flamendr z kuřecího masa:

  • 500 g kuřecích nebo krůtích prsou
  • 3 velké papriky
  • 2 velké cibule
  • 1 lžíce oleje
  • 1 rovná lžíce hladké mouky
  • sůl
  • mletý pepř
  • špetka chilli
  • 3 - 4 lžíce worchestrové omáčky
  • 1 - 2 lžíce kečupu
  • zelená petrželka

Příprava flamendru z kuřecích prsou:


1. Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Na pánvi rozehřejeme olej a opečeme na něm prudce maso ze všech stran.

2. Přidáme nahrubo pokrájenou cibuli, na nudličky pokrájené papriky, podlijeme malým množstvím vody, přikryjeme pokličkou a dusíme doměkka. Ke konci dušení dochutíme worchestrovou omáčkou a kořením chilli.

3. Do hotového podle chuti vmícháme kečup a na talíři posypeme petrželkou. Podáváme s celozrnným pečivem.

Autor: Anežka

Flamendr z kuřecího masa je oblíbený pokrm z kuřecího nebo vepřového masa, který podáváme s čerstvým pečivem. Flamendr z kuřecího masa
Nejlepší recept

 344 
  Komentáře ( 1 )

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ
Daniela|09.07 2020 17:11
Chutná výtečně, lepší volba místo kečupu 1x protlak!
Odpovědět
 0