Višně v hořké čokoládě

28.07 2015|Dezerty
Višně v hořké čokoládě

Višně v čokoládě jsou jednoduše k nakousnutí. Když si je vyrobíte doma, budou ještě lepší, než ty, které najdete zběžně v obchodě.

Ingredience na višně v hořké čokoládě:

  • 150 g hořké čokolády
  • 1 lžíce višňového gelu
  • koktejlové višně

Příprava višní v hořké čokoládě:


1. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Do každého důlku formy na pralinky nalijeme lžičku čokolády a štětečkem rozetřeme na celou plochu stěn. Dáme do ledničky ztuhnout.

2. Do každého čokoládového důlku dáme trošku višňového gelu a zalijeme zbytkem čokolády. Vrátíme do ledničky.

3. Po ztuhnutí opatrně z formy vytlačíme.

Autor: Mily

Višně v čokoládě jsou jednoduše k nakousnutí. Když si je vyrobíte doma, budou ještě lepší, než ty, které najdete zběžně v obchodě. Višně v hořké čokoládě
Nejlepší recept

 323 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ