Malinová panna cotta
Minivětrníčky s jahodami a šlehačkou
Limetkový cheesecake s kondenzovaným mlékem
Krém po katalánsku
Vynikající kiwi cheesecake
Lahodný koláč s lesním ovocem
Úžasný karamelový fondant
Lehký tvarohový koláč s rozinkami a posypkou
5 vynikajících receptů z rakytníku
Minivětrníčky s jahodami a šlehačkou
Limetkový cheesecake s kondenzovaným mlékem
Krém po katalánsku
Vynikající kiwi cheesecake
Lahodný koláč s lesním ovocem
Úžasný karamelový fondant
Lehký tvarohový koláč s rozinkami a posypkou
5 vynikajících receptů z rakytníku
Malinová panna cotta
Malinová panna cotta patří k těm dezertům, které se rozplývají na jazyku a nebudete jich mít nikdy dost. Senzační dezert se hodí pro jakoukoliv příležitost.
Ingredience na malinovou panna cottu:
Pro 4 osoby
182 kcal na 100 g
182 kcal na 100 g
- 500 g malin
- 225 g moučkového cukru
- 2 lžíce želatiny Dr. Oetker
- 250 ml + 170 ml smetany ke šlehání
Příprava malinové panna cotty:
1. Maliny rozmixujeme dohladka. Malinové pyré a cukru dáme do menšího kastrolu a na středním plameni přivedeme k varu. Povaříme 10-12 minut, až se objem zredukuje na polovinu. Do misky nalijeme 60 ml vody, přidáme želatinu a dáme na pět minut stranou.
2. Malinovou směs odstavíme z plamene a pomalu k ní přilijeme smetanu a rozpuštěnou želatinu. Směs vrátíme na plotnu a za občasného míchání povaříme 2 minuty.
3. Šest formiček ve zvoleném tvaru a obsahu 125 ml vymažeme máslem, nalijeme do nich malinovou směs a dáme na 4-6 hodin chladit.
4. Poté formičky vyklopíme na talířky a malinovou panna cottu můžeme ještě dozdobit malinami a třeba ušlehanou šlehačkou.
Malinová panna cotta je vynikající dezert, který si zamilujete. Příprava panna cotty je jednoduchá. Panna cotta z malin se připravuje podle
Nejlepší recept
323
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ