Smažený květák
Zapečené brambory s bylinkami
Zelené fazolky na smetaně
Hlíva ústřičná na rozmarýnu
Tofu na rajčatech
Smažená cuketa v trojobalu
Zapečený lilek se sýrem
Cuketa po řecku
Smažený květák v pivním těstíčku
Zapečené brambory s bylinkami
Zelené fazolky na smetaně
Hlíva ústřičná na rozmarýnu
Tofu na rajčatech
Smažená cuketa v trojobalu
Zapečený lilek se sýrem
Cuketa po řecku
Smažený květák v pivním těstíčku
Smažený květák

Smažený květák je chutný pokrm, který je ideální v kombinaci s bramborovou kaší s cibulkou a zeleninovým salátem.
Ingredience na smažený květák:
- 1 květák
- hladká mouka
- 2-3 vejce
- strouhanka
- sůl
- tuk na smažení
Příprava smaženého květáku:
1. Z květáku odstraníme listy a rozdělíme ho na růžičky. Opereme.
2. Ve větším hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a květák do ní vložíme. Povaříme 4-5 minut a z vody vyjmeme. Necháme vychladnout.
3. Vychladlé růžičky květáku obalíme v trojobalu (mouka, vejce, strouhanka) a ze všech stran usmažíme v rozpáleném tuku dozlatova.
Autor: Anna
Smažený květák je zcela jednoduchý na přípravu. Bezmasý pokrm ocení všichni, kteří si chtějí odpočinout od masa. Smažený květák si
Nejlepší recept
320
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ