Hlíva ústřičná na rozmarýnu
Tofu na rajčatech
Domácí langoše
Pečený lilek s česnekem
Zapékané brambory s cuketou a fetou
Zelené fazolky na smetaně
Zapečené brambory s bylinkami
Smažený květák
Smažená cuketa v trojobalu
Tofu na rajčatech
Domácí langoše
Pečený lilek s česnekem
Zapékané brambory s cuketou a fetou
Zelené fazolky na smetaně
Zapečené brambory s bylinkami
Smažený květák
Smažená cuketa v trojobalu
Hlíva ústřičná na rozmarýnu
Hlíva ústřičná je nejen chutná, ale i zdravá. Hlívu ústřičnou na česneku a rozmarýnu můžete podávat jako hlavních chod s čerstvým chlebem.
Ingredience na hlívu ústřičnou na rozmarýnu:
- 500 g hlívy ústřičné
- 7 stroužků česneku
- pár snítek rozmarýnu
- 1 kostka zeleninového bujónu
- sůl
- 1 lžíce solamylu
- 1 lžíce másla
- 4 lžíce worcestrové omáčky
- olivový olej
Příprava hlívy ústřičné na rozmarýnu:
1. V půl litru vody rozvaříme bujón.
2. Hlívu pokrájíme na kousky, česnek nadrobno.
3. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, přidáme česnek a krátce opečeme. Přisypeme hlívu a za stálého míchání smažíme asi 3 minuty.
4. Přidáme rozmarýn, máslo a zaprášíme solamylem. Dobře promícháme, přidáme worcestrovou omáčku, zalijeme vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka (cca 20 minut). Podle chuti můžeme přisolit.
Autor: Iva
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hlíva ústřičná - blahodárné účinky na vaše zdraví
Hlíva ústřičná je nejen chutná, ale i zdravá. Hlívu ústřičnou na česneku a rozmarýnu můžete podávat jako hlavních chod s čerstvým chlebem. Hlíva ústřičná na rozmarýnu
Nejlepší recept
331
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ