Pohankové palačinky s brynzou
Bramborové noky s žampiony a smetanovou omáčkou
Dušená kapusta s brambory
Cuketa v sýrovém těstíčku
Libanonský salát tabbouleh
Čočkový salát s mrkví
Domácí langoše se zakysanou smetanou
Bulgur s lilkem a hlívou
Čočka na kari
Bramborové noky s žampiony a smetanovou omáčkou
Dušená kapusta s brambory
Cuketa v sýrovém těstíčku
Libanonský salát tabbouleh
Čočkový salát s mrkví
Domácí langoše se zakysanou smetanou
Bulgur s lilkem a hlívou
Čočka na kari
Pohankové palačinky s brynzou

Pohankové palačinky s brynzou jsou zdravé a chutné. Můžete si je dát k obědu i k večeři. Ideálně je podáváme se zeleninovým salátem.
Ingredience na pohankové palačinky s brynzou:
- 400 g pohankové mouky
- 1 lžička soli
- 1 lžíce oleje
- 1 vejce
- 400-500 ml vody
- 200 g brynzy
- 1 červená cibule
- 1 lžička mleté papriky
- pár lžic smetany na vaření
- tvrdý sýr
Příprava pohankových palačinek:
1. Cibuli pokrájíme najemno. Spolu s paprikou smícháme s bryndzou a trochu rozředíme smetanou.
Z mouky, soli, oleje, vejce a vody vymícháme těsto jako na palačinky.
2. Na rozpálené pánvi potřené olejem smažíme palačinky. Pak každou potřeme bryndzovou náplní, složíme jako obálku, posypeme sýrem a v olejem vytřené zapékací misce nebo pekáči krátce zapečeme v troubě.
Autor: Anet
Pohankové palačinky s bryndzou potěší milovníky vegetariánské kuchyně i zdravé výživy. Pohankové palačinky podáváme se zeleninovým salátem
Nejlepší recept
322
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ