Bramboráky se zelím

17.10 2014|Bezmasá jídla
Bramboráky se zelím

Bramboráky se zelím jsou opravdová mňamka. Jejich příprava je jednoduchá, rychlá a navíc levná. Doporučujeme je podávat s ďábelskou omáčkou.

Ingredience na bramboráky se zelím:

  • 1 kg syrových oloupaných brambor
  • 250 - 300 g kysaného zelí
  • 3 vejce
  • 3 vrchovaté lžíce hladké mouky
  • velká hrst ovesných vloček
  • větší špetka soli
  • lžička majoránky
  • 5 stroužků česneku
  • olej nebo sádlo na smažení

Příprava bramboráků se zelím:


1. Kysané zelí pokrájíme na drobnější kousky. Brambory nastrouháme najemno. Smícháme je se zelím, celými vejci, moukou a ovesnými vločkami.

2. Bramborákové těsto osolíme, okořeníme majoránkou a rozmačkaným česnekem.

3. Rozpálíme olej a bramboráky na něm osmažíme z každé strany dozlatova.

Autor: Mily

Bramborák se zelím. Bramboráky se zelím jsou opravdová mňamka. Jejich příprava je jednoduchá, rychlá a navíc levná. Doporučujeme s ďábelskou omáčkou.
Nejlepší recept

 337 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ