Boloňské špagety

11.07 2015|Těstoviny
Boloňské špagety

Boloňské špagety vám přinesou vůni Itálie až domů. Jemně mleté hovězí, rajčatová omáčka a parmazán dokáží divy.

Ingredience na boloňské špagety:

  • 300 g mletého masa
  • rajčatová omáčka
  • velká cibule
  • hladká mouka
  • sůl
  • 2-3 stroužky česneku
  • koření na mleté maso nebo na špagety
  • trochu oleje
  • strouhaný parmazán

Příprava boloňských špaget:


1. Na rozpáleném oleji osmahneme maso. Zaprášíme moukou, přidáme rajskou omáčku a dobře promícháme.

2. Podlijeme horkou vodou, osolíme, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a česnek.

3. Asi 15 minut podusíme pod pokličkou, nakonec dochutíme kořením a necháme ještě chvíli přejít varem.

4. Podáváme se špagetami a posypané parmazánem.

Autor: Mily

Boloňské špagety. Boloňské špagety vám přinesou vůni Itálie až domů. Jemně mleté hovězí, rajčatová omáčka a parmazán dokáží divy.
Nejlepší recept

 331 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ