Boloňské špagety
Pasticcio
Lasagne se špenátem a mletým masem
Špagety s brynzou a lilkem
Těstoviny s brynzou a klobásou
Zapečené těstoviny s mletým masem
Ruské pelmeně
Lasagně s mletým masem a zeleninou
Lasagne s mletým masem a smetanou
Pasticcio
Lasagne se špenátem a mletým masem
Špagety s brynzou a lilkem
Těstoviny s brynzou a klobásou
Zapečené těstoviny s mletým masem
Ruské pelmeně
Lasagně s mletým masem a zeleninou
Lasagne s mletým masem a smetanou
Boloňské špagety
Boloňské špagety vám přinesou vůni Itálie až domů. Jemně mleté hovězí, rajčatová omáčka a parmazán dokáží divy.
Ingredience na boloňské špagety:
- 300 g mletého masa
- rajčatová omáčka
- velká cibule
- hladká mouka
- sůl
- 2-3 stroužky česneku
- koření na mleté maso nebo na špagety
- trochu oleje
- strouhaný parmazán
Příprava boloňských špaget:
1. Na rozpáleném oleji osmahneme maso. Zaprášíme moukou, přidáme rajskou omáčku a dobře promícháme.
2. Podlijeme horkou vodou, osolíme, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a česnek.
3. Asi 15 minut podusíme pod pokličkou, nakonec dochutíme kořením a necháme ještě chvíli přejít varem.
4. Podáváme se špagetami a posypané parmazánem.
Autor: Mily
Boloňské špagety. Boloňské špagety vám přinesou vůni Itálie až domů. Jemně mleté hovězí, rajčatová omáčka a parmazán dokáží divy.
Nejlepší recept
333
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ