Špagety s brynzou a lilkem
Těstoviny s brynzou a klobásou
Těstoviny s pestem a cuketou
Těstoviny s chřestem
Čínské nudle se zeleninou
Lasagne se špenátem a mletým masem
Pasticcio
Boloňské špagety
Zapečené těstoviny s mletým masem
Těstoviny s brynzou a klobásou
Těstoviny s pestem a cuketou
Těstoviny s chřestem
Čínské nudle se zeleninou
Lasagne se špenátem a mletým masem
Pasticcio
Boloňské špagety
Zapečené těstoviny s mletým masem
Špagety s brynzou a lilkem

Špagety s brynzou a lilkem vás překvapí svou sladěnou chutí. Lilek, brynza i smetana k sobě chuťově velmi dobře ladí.
Ingredience na špagety s brynzou a lilkem:
- 1 velký lilek
- 150 g uzeného masa
- 125 g brynzy
- 200 g zakysané smetany
- 150 ml mléka
- 3 velké stroužky česneku
- tymián
- sůl
- mletý pepř
- olivový olej
- 250 g špaget
Příprava špaget s brynzou a lilkem:
1. Lilek nakrájíme na tenká kolečka (cca 1 cm), z obou stran osolíme a necháme půl hodiny vypotit. Pak je omyjeme, osušíme a na olivovém oleji z obou stran prudce opečeme. Naskládáme je na dno pekáčku. Lehce je osolíme a posypeme tymiánem.
2. Špagety uvaříme v osolené vodě na skus.
3. Brynzu rozmačkáme a smícháme se zakysanou smetanou, mlékem a rozmačkaným česnekem. Osolíme, opepříme a vmícháme scezené špagety a na kostičky nakrájené maso.
4. Směs rozložíme na lilek v pekáčku, přikryjeme a vložíme do trouby vyhřáté na 180°C. Zapečeme asi 25 minut, ke konci pečení můžeme sundat pokličku.
Autor: Lída
Špagety s brynzou a lilkem vás překvapí svou sladěnou chutí. Lilek, brynza i smetana k sobě chuťově velmi dobře ladí. Špagety s brynzou a lilkem
Nejlepší recept
303
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ