Slané sušenky se zakysanou smetanou a zelenou cibulkou
Játrová paštika ve vietnamském stylu
Jednoduché sýrové fondue
Křupavé rybí krokety - předkrm i hlavní chod
Šťavnatý krabí koláč
Cibulové kroužky v těstíčku
Jednoduché a rychlé nakládané houby ve sladkokyselém nálevu
Křupavé cibulové kroužky v pivním těstíčku
Vyrobte si čerstvý domácí sýr za 3 hodiny
Játrová paštika ve vietnamském stylu
Jednoduché sýrové fondue
Křupavé rybí krokety - předkrm i hlavní chod
Šťavnatý krabí koláč
Cibulové kroužky v těstíčku
Jednoduché a rychlé nakládané houby ve sladkokyselém nálevu
Křupavé cibulové kroužky v pivním těstíčku
Vyrobte si čerstvý domácí sýr za 3 hodiny
Slané sušenky se zakysanou smetanou a zelenou cibulkou

Už vám sladké leze krkem? Pak vám určitě přijdou vhod slané sušenky se zakysanou smetanou a zelenou cibulkou. Slané sušenky jsou jednoduché na přípravu a neuškodí ani vaší postavě.
Ingredience na slané sušenky:
- 2 šálky mouky
- 2 lžičky prášku do pečiva
- 2 lžičky soli
- 1 lžička cukru
- 1/2 lžičky sody
- 1 balení rozpuštěného másla
- 4 stébla zelené cibulky
- 1,5 šálku zakysané smetany
- sladká paprika na posypání
Příprava slaných sušenek:
1. Předehřejte troubu na 200 stupňů.
2. Smíchejte mouku, prášek do pečiva, sůl, cukr a jedlou sodu ve velké míse.
3. Mouku zalijte 6 lžičkami másla a jemně promíchejte těsto.
4. V prostředku těsta udělejte důlek. Přidejte do něje smetanu a nasekanou zelenou cibulku. Zamíchejte.
5. Plech pokryjte pečícím papírem.
6. Lžíci vytvořte sušenky.
7. Sušenky potřete zbývajícím máslem a posypejte je paprikou.
8. Pečte 12-15 minut.
Autor: Liv
Slané sušenky se zakysanou smetanou a zelenou cibulkou. Už vám sladké leze krkem? Pak vám určitě přijdou vhod slané sušenky se zakysanou smetanou a zelenou cibulkou. Slané sušenky
Nejlepší recept
329
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ