Křupavé rybí krokety - předkrm i hlavní chod

15.01 2016|Předkrmy
Křupavé rybí krokety - předkrm i hlavní chod

Rybí krokety jsou velmi chutné a rychlé na přípravu. Pokrm můžete servírovat jako předkrm samostatně nebo jako hlavní chod spolu s rýží nebo brambory.

Ingredience na rybí krokety:

  • 2 lžíce vody
  • špetka chilli
  • sůl a pepř dle chuti
  • 2 vejce
  • 1 plátek bílého chleba
  • 450 g bílého rybího filé
  • 1 lžíce nasekané petrželky
  • 2 stroužky nasekaného česneku
  • 2 lžíce oleje
  • 1/2 šálku pšeničné mouky

Příprava rybích kroket:


1. Smíchejte vodu, chilli, sůl, pepř a vejce v malé misce.

2. Chleba rozmixujte v mixéru na hrubé drobky.

3. Smíchejte chleba se dvěma lžícemi směsí, vejcem, rybami, petrželkou a solí. Důkladně vše rozmixujte a z těsta vytvořte kuličky.

4. Na velké pánvi rozehřejte olej na střední teplotě.

5. Rybí krokety obalte nejdříve v mouce a poté ve vaječné směsi. Dejte na pánev a smažte rovnoměrně asi 10 minut.

Autor: Jad

Křupavé rybí krokety - předkrm i hlavní chod. Rybí krokety jsou velmi chutné a rychlé na přípravu. Pokrm můžete servírovat jako předkrm samostatně nebo jako hlavní chod
Nejlepší recept

 346 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ