Křupavé rybí krokety - předkrm i hlavní chod
Šťavnatý krabí koláč
Nachos s fazolemi a avokádem
Frittata s uzeným lososem a zeleným hráškem
Vietnamská kuřecí rolka
Jednoduché sýrové fondue
Játrová paštika ve vietnamském stylu
Slané sušenky se zakysanou smetanou a zelenou cibulkou
Cibulové kroužky v těstíčku
Šťavnatý krabí koláč
Nachos s fazolemi a avokádem
Frittata s uzeným lososem a zeleným hráškem
Vietnamská kuřecí rolka
Jednoduché sýrové fondue
Játrová paštika ve vietnamském stylu
Slané sušenky se zakysanou smetanou a zelenou cibulkou
Cibulové kroužky v těstíčku
Křupavé rybí krokety - předkrm i hlavní chod
Rybí krokety jsou velmi chutné a rychlé na přípravu. Pokrm můžete servírovat jako předkrm samostatně nebo jako hlavní chod spolu s rýží nebo brambory.
Ingredience na rybí krokety:
- 2 lžíce vody
- špetka chilli
- sůl a pepř dle chuti
- 2 vejce
- 1 plátek bílého chleba
- 450 g bílého rybího filé
- 1 lžíce nasekané petrželky
- 2 stroužky nasekaného česneku
- 2 lžíce oleje
- 1/2 šálku pšeničné mouky
Příprava rybích kroket:
1. Smíchejte vodu, chilli, sůl, pepř a vejce v malé misce.
2. Chleba rozmixujte v mixéru na hrubé drobky.
3. Smíchejte chleba se dvěma lžícemi směsí, vejcem, rybami, petrželkou a solí. Důkladně vše rozmixujte a z těsta vytvořte kuličky.
4. Na velké pánvi rozehřejte olej na střední teplotě.
5. Rybí krokety obalte nejdříve v mouce a poté ve vaječné směsi. Dejte na pánev a smažte rovnoměrně asi 10 minut.
Autor: Jad
Křupavé rybí krokety - předkrm i hlavní chod. Rybí krokety jsou velmi chutné a rychlé na přípravu. Pokrm můžete servírovat jako předkrm samostatně nebo jako hlavní chod
Nejlepší recept
346
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ