Vietnamská kuřecí rolka
Marinovaná mozzarella v omáčce z pesta a sušených rajčat
Domácí huspenina
Jemná paštika z kachních jater
Slané koláčky s nivou a cuketou
Frittata s uzeným lososem a zeleným hráškem
Nachos s fazolemi a avokádem
Šťavnatý krabí koláč
Křupavé rybí krokety - předkrm i hlavní chod
Marinovaná mozzarella v omáčce z pesta a sušených rajčat
Domácí huspenina
Jemná paštika z kachních jater
Slané koláčky s nivou a cuketou
Frittata s uzeným lososem a zeleným hráškem
Nachos s fazolemi a avokádem
Šťavnatý krabí koláč
Křupavé rybí krokety - předkrm i hlavní chod
Vietnamská kuřecí rolka
Pokud chcete oslnit originálním a vynikajícím předkrmem, pak s námi zavítejte do vietnamské kuchyně a připravte svým hostům vietnamskou kuřecí rolku z rýžového papíru.
Ingredience na vietnamskou kuřecí rolku:
- 1/4 červeného vinného octa
- 1/4 šálku olivového oleje
- 1/4 lžičky soli
- 1/4 lžičky cukru
- 1 zelené jablko
- 8 listů rýžového papíru
- 2 šálky salátu
- 2 grilovaná kuřecí prsa
- 2 mrkve
Příprava vietnamské kuřecí rolky:
1. Smíchejte ocet, olivový olej, sůl a cukr.
2. Přidejte jablko nakrájené na malé kousky a dobře promíchejte, Nechte uležet 5 až 10 minut.
3. Vložte jeden list rýžového papíru do misky s vodou pokojové teploty a pak list přeneste na pracovní desku.
4. Do středu rýžového papíru dejte salát, nakrájená kuřecí prsa, jablku a mrkve nakrájenou na hranolky. Polijte jemně omáčkou, v níž jsou marinovaná jablka a kuřecí rolku zabalte. Pokračujte stejným způsobem i se zbylým rýžovým papírem.
Autor: Jad
Vietnamská kuřecí rolka je skvělým předkrmem pro každou příležitost. Kuřecí rolka je skvělým dílem vietnamské kuchyně. Příprava kuřecí rolky se
Nejlepší recept
320
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ