Vietnamská kuřecí rolka

28.11 2015|Předkrmy
Vietnamská kuřecí rolka

Pokud chcete oslnit originálním a vynikajícím předkrmem, pak s námi zavítejte do vietnamské kuchyně a připravte svým hostům vietnamskou kuřecí rolku z rýžového papíru.

Ingredience na vietnamskou kuřecí rolku:

  • 1/4 červeného vinného octa
  • 1/4 šálku olivového oleje
  • 1/4 lžičky soli
  • 1/4 lžičky cukru
  • 1 zelené jablko
  • 8 listů rýžového papíru
  • 2 šálky salátu
  • 2 grilovaná kuřecí prsa
  • 2 mrkve

Příprava vietnamské kuřecí rolky:


1. Smíchejte ocet, olivový olej, sůl a cukr.

2. Přidejte jablko nakrájené na malé kousky a dobře promíchejte, Nechte uležet 5 až 10 minut.

3. Vložte jeden list rýžového papíru do misky s vodou pokojové teploty a pak list přeneste na pracovní desku.

4. Do středu rýžového papíru dejte salát, nakrájená kuřecí prsa, jablku a mrkve nakrájenou na hranolky. Polijte jemně omáčkou, v níž jsou marinovaná jablka a kuřecí rolku zabalte. Pokračujte stejným způsobem i se zbylým rýžovým papírem.

Autor: Jad

Vietnamská kuřecí rolka je skvělým předkrmem pro každou příležitost. Kuřecí rolka je skvělým dílem vietnamské kuchyně. Příprava kuřecí rolky se
Nejlepší recept

 320 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ