Domácí huspenina
Jemná paštika z kachních jater
Slané koláčky s nivou a cuketou
Salát s ořechy a kozím sýrem
Slaný americký koláč
Marinovaná mozzarella v omáčce z pesta a sušených rajčat
Vietnamská kuřecí rolka
Frittata s uzeným lososem a zeleným hráškem
Nachos s fazolemi a avokádem
Jemná paštika z kachních jater
Slané koláčky s nivou a cuketou
Salát s ořechy a kozím sýrem
Slaný americký koláč
Marinovaná mozzarella v omáčce z pesta a sušených rajčat
Vietnamská kuřecí rolka
Frittata s uzeným lososem a zeleným hráškem
Nachos s fazolemi a avokádem
Domácí huspenina

Tento recept na domácí huspeninu je starý, jednoduchý a osvědčený. Domácí huspenina je výbornou pochoutkou s cibuli, chlebem a octem.
Ingredience na domácí huspeninu:
- 800 g vepřového kolena
- 2-3 vepřové nožky
- 500 g vepřových kůží
- 3 l vody
- 6 kuliček pepře
- 1 cibule
- 8 stroužků česneků
- sůl
Příprava domácí huspeniny:
Kůže, nožky a koleno umyjte, rozdělte na menší části a dejte pomalu vařit. Po hodině vaření přidejte cibuli, 3 stroužky česneku, sůl, koření a pomalu vaříte další dvě hodiny. Když se maso odděluje od kosti, vývar přeceďte. Do formy dejte pokrájené kousky uvařeného masa prolisovaný zbylý česnek a zalijte vývarem. Huspeninu nechejte vychladnout. Studenou domácí huspeninu nakrájejte a podávejte s cibulí, chlebem a octem.Autor: Petra
Tento recept na domácí huspeninu je starý, jednoduchý a osvěčený. Domácí huspenina je výbornou pochoutkou s cibuli, chlebem a octem.
Nejlepší recept
343
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ