Domácí huspenina

28.07 2015|Předkrmy

Tento recept na domácí huspeninu je starý, jednoduchý a osvědčený. Domácí huspenina je výbornou pochoutkou s cibuli, chlebem a octem.

Ingredience na domácí huspeninu:

  • 800 g vepřového kolena
  • 2-3 vepřové nožky
  • 500 g vepřových kůží
  • 3 l vody
  • 6 kuliček pepře
  • 1 cibule
  • 8 stroužků česneků
  • sůl

Příprava domácí huspeniny:

Kůže, nožky a koleno umyjte, rozdělte na menší části a dejte pomalu vařit. Po hodině vaření přidejte cibuli, 3 stroužky česneku, sůl, koření a pomalu vaříte další dvě hodiny. Když se maso odděluje od kosti, vývar přeceďte. Do formy dejte pokrájené kousky uvařeného masa prolisovaný zbylý česnek a zalijte vývarem. Huspeninu nechejte vychladnout. Studenou domácí huspeninu nakrájejte a podávejte s cibulí, chlebem a octem.


Autor: Petra

Tento recept na domácí huspeninu je starý, jednoduchý a osvěčený. Domácí huspenina je výbornou pochoutkou s cibuli, chlebem a octem.
Nejlepší recept

 345 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ