Křupavé cibulové kroužky v pivním těstíčku

12.10 2016|Předkrmy
Křupavé cibulové kroužky v pivním těstíčku

Dali byste si něco dobrého k večernímu filmu? Vyzkoušejte křupavé cibulové kroužky v pivním těstíčku. Jejich příprava je rychlá a jednoduchá. Kdo nemá rád cibuli, může ji nahradit třeba lilkem, cuketou nebo jalapenos.

Ingredience na cibulové kroužky v pivním těstíčku:

  • 2 hrnky hladké mouky
  • 1 vejce
  • 2 lžičky sušené petržele
  • 2 lžičky česneku (sušeného koření)
  • 2 lžičky oregana
  • sůl a pepř
  • šálek piva
  • 3 velké cibule nakrájené na kroužky
  • 1 hrnek oleje na smažení

Příprava cibulových kroužků v pivním těstíčku:


1. V míse smíchejte mouku, vejce, petržel, česnek, oregano, sůl a pepř. Za stálého míchání postupně přilévejte pivo, dokud nevznikne husté těstíčko.

2. Na těžké pánvi rozehřejte přiměřené množství oleje na středně vysoké teplotě. Když je olej horký, namočte cibulové kroužky do pivního těstíčka a osmažte je po obou stranách.

3. Usmažené cibulové kroužky nechte okapat na papírové utěrce. Kroužky můžete podávat s ďábelskou nebo jinou omáčkou.

Autor: Jad

Křupavé cibulové kroužky v pivním těstíčku nesmí chybět v žádné skvělé společnosti. Lahodné cibulové kroužky jsou díky pivnímu těstíčku ještě křupavější a chutnější
Nejlepší recept

 304 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ