Křupavé cibulové kroužky v pivním těstíčku
Jednoduché a rychlé nakládané houby ve sladkokyselém nálevu
Cibulové kroužky v těstíčku
Slané sušenky se zakysanou smetanou a zelenou cibulkou
Játrová paštika ve vietnamském stylu
Vyrobte si čerstvý domácí sýr za 3 hodiny
Luxusní tataráček z lososa a avokáda
Vegetariánská paštika z oliv
Tapenáda - vynikající předkrm ze Středomoří
Jednoduché a rychlé nakládané houby ve sladkokyselém nálevu
Cibulové kroužky v těstíčku
Slané sušenky se zakysanou smetanou a zelenou cibulkou
Játrová paštika ve vietnamském stylu
Vyrobte si čerstvý domácí sýr za 3 hodiny
Luxusní tataráček z lososa a avokáda
Vegetariánská paštika z oliv
Tapenáda - vynikající předkrm ze Středomoří
Křupavé cibulové kroužky v pivním těstíčku
Dali byste si něco dobrého k večernímu filmu? Vyzkoušejte křupavé cibulové kroužky v pivním těstíčku. Jejich příprava je rychlá a jednoduchá. Kdo nemá rád cibuli, může ji nahradit třeba lilkem, cuketou nebo jalapenos.
Ingredience na cibulové kroužky v pivním těstíčku:
- 2 hrnky hladké mouky
- 1 vejce
- 2 lžičky sušené petržele
- 2 lžičky česneku (sušeného koření)
- 2 lžičky oregana
- sůl a pepř
- šálek piva
- 3 velké cibule nakrájené na kroužky
- 1 hrnek oleje na smažení
Příprava cibulových kroužků v pivním těstíčku:
1. V míse smíchejte mouku, vejce, petržel, česnek, oregano, sůl a pepř. Za stálého míchání postupně přilévejte pivo, dokud nevznikne husté těstíčko.
2. Na těžké pánvi rozehřejte přiměřené množství oleje na středně vysoké teplotě. Když je olej horký, namočte cibulové kroužky do pivního těstíčka a osmažte je po obou stranách.
3. Usmažené cibulové kroužky nechte okapat na papírové utěrce. Kroužky můžete podávat s ďábelskou nebo jinou omáčkou.
Autor: Jad
Křupavé cibulové kroužky v pivním těstíčku nesmí chybět v žádné skvělé společnosti. Lahodné cibulové kroužky jsou díky pivnímu těstíčku ještě křupavější a chutnější
Nejlepší recept
339
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ