Luxusní tataráček z lososa a avokáda
Vyrobte si čerstvý domácí sýr za 3 hodiny
Křupavé cibulové kroužky v pivním těstíčku
Jednoduché a rychlé nakládané houby ve sladkokyselém nálevu
Cibulové kroužky v těstíčku
Vegetariánská paštika z oliv
Tapenáda - vynikající předkrm ze Středomoří
Vrstvený salát se šunkou a ananasem
Vyrobte si čerstvý domácí sýr za 3 hodiny
Křupavé cibulové kroužky v pivním těstíčku
Jednoduché a rychlé nakládané houby ve sladkokyselém nálevu
Cibulové kroužky v těstíčku
Vegetariánská paštika z oliv
Tapenáda - vynikající předkrm ze Středomoří
Vrstvený salát se šunkou a ananasem
Luxusní tataráček z lososa a avokáda
Losos a avokádo jsou vždy zárukou skvělé chuti. Tataráček z lososa a avokáda je vynikajícím předkrmem pro slavnostní i běžné příležitosti. Na lososovém tataráku si pochutnají i ti největší gurmáni.
Ingredience na tataráček z lososa a avokáda:
- 100 g lososa
- 1 zralé avokádo
- 1 šalotka
- 1 lžíce kapary
- 1/2 citronu
- 1 lžička dijonské hořčice
- 1 lžíce olivového oleje
- sůl a pepř dle chuti
Příprava tataráčku:
1. Lososa nakrájíme na malé kostičky. Šalotku oloupeme, nakrájíme na malé kousky a přidáme k rybě s kapary a hořčicí.
2. Lososa posypeme olivovým olejem, citronovou šťávou, solí, pepřem a důkladně promícháme.
3. Avokádo nakrájíme na kostičky a pokapeme citronovou šťávou.
4. Tatráček vytvarujeme na talíři pomocí formičky. Ozdobíme citronovou kůrou a kapary. Podáváme s opečeným toastem.
Autor: Liv
Tataráček z lososa a avokáda je luxusní záležitost, kterou si rozhodně nesmíte nechat ujít. Kdo jednou tatarák z lososa a avokáda ochutná, nebude moci přestat. Tataráček
Nejlepší recept
312
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ