Luxusní tataráček z lososa a avokáda

20.12 2016|Předkrmy
Luxusní tataráček z lososa a avokáda

Losos a avokádo jsou vždy zárukou skvělé chuti. Tataráček z lososa a avokáda je vynikajícím předkrmem pro slavnostní i běžné příležitosti. Na lososovém tataráku si pochutnají i ti největší gurmáni.

Ingredience na tataráček z lososa a avokáda:

  • 100 g lososa
  • 1 zralé avokádo
  • 1 šalotka
  • 1 lžíce kapary
  • 1/2 citronu
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • 1 lžíce olivového oleje
  • sůl a pepř dle chuti

Příprava tataráčku:


1. Lososa nakrájíme na malé kostičky. Šalotku oloupeme, nakrájíme na malé kousky a přidáme k rybě s kapary a hořčicí.

2. Lososa posypeme olivovým olejem, citronovou šťávou, solí, pepřem a důkladně promícháme.

3. Avokádo nakrájíme na kostičky a pokapeme citronovou šťávou.

4. Tatráček vytvarujeme na talíři pomocí formičky. Ozdobíme citronovou kůrou a kapary. Podáváme s opečeným toastem.

Autor: Liv

Tataráček z lososa a avokáda je luxusní záležitost, kterou si rozhodně nesmíte nechat ujít. Kdo jednou tatarák z lososa a avokáda ochutná, nebude moci přestat. Tataráček
Nejlepší recept

 303 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ