Jednoduché a rychlé nakládané houby ve sladkokyselém nálevu
Cibulové kroužky v těstíčku
Slané sušenky se zakysanou smetanou a zelenou cibulkou
Játrová paštika ve vietnamském stylu
Jednoduché sýrové fondue
Křupavé cibulové kroužky v pivním těstíčku
Vyrobte si čerstvý domácí sýr za 3 hodiny
Luxusní tataráček z lososa a avokáda
Vegetariánská paštika z oliv
Cibulové kroužky v těstíčku
Slané sušenky se zakysanou smetanou a zelenou cibulkou
Játrová paštika ve vietnamském stylu
Jednoduché sýrové fondue
Křupavé cibulové kroužky v pivním těstíčku
Vyrobte si čerstvý domácí sýr za 3 hodiny
Luxusní tataráček z lososa a avokáda
Vegetariánská paštika z oliv
Jednoduché a rychlé nakládané houby ve sladkokyselém nálevu

Tento recept na nakládané houby ve sladkokyselém nálevu je velmi chutný a zároveň rychlý na přípravu. Jeden den houby naložíte a druhý den je můžete v klidu konzumovat.
Ingredience na nakládané houby ve sladkokyselém nálevu:
- 500 g čerstvých hub
- 3 stroužky česneku
- 1 cibule
- 1/2 červené papriky nakrájené na kostičky
Marináda:
- 1 litr vody
- 1 bobkový list
- 5 kuliček pepře
- 80 ml octu
- 1,5 lžičky soli
- 1 lžíce cukru
- 1 lžíce olivového oleje
- oregano
Příprava marinovaných hub ve sladkokyselém nálevu:
1. Houby očistěte a otřete vlhkým hadříkem
2. Poté je povařte 5 minut ve vroucí, mírně osolené vodě.
3. Uvařené houby zceďte.
4. Připravte si marinádu.
5. Litr vody přiveďte k varu s bobkovým listem, pepřem a oregánem. Vařte asi 3 minuty a poté odstraňte z plamene.
6. Přidejte ocet a olivový olej, sůl a pepř dle chuti.
7. Houby dejte do větší sklenice. Přidejte k nim papriku, nakrájenou cibuli a česnek. Zalijte je horkou marinádou, přikryjte a nechte vychladnout.
8. Po 12 hodinách jsou marinované houby hotové.
Autor: Liv
Nakládané houby ve sladkokyselém nálevu. Tento recept na nakládané houby ve sladkokyselém nálevu je velmi chutný a zároveň rychlý na přípravu. Jeden den houby naložíte
Nejlepší recept
303
díky L.