Krémová polévka z červené řepy s parmazánem
Žampionová polévka s brambory
Houbová polévka se smetanou
Fazolová polévka z červených fazolí
Bramboračka s kroupami
Krůtí vývar s brokolicí
Frankfurtská polévka
Pikantní klobásová polévka
Špenátová polévka se smetanou
Žampionová polévka s brambory
Houbová polévka se smetanou
Fazolová polévka z červených fazolí
Bramboračka s kroupami
Krůtí vývar s brokolicí
Frankfurtská polévka
Pikantní klobásová polévka
Špenátová polévka se smetanou
Krémová polévka z červené řepy s parmazánem

Krémová polévka z červené řepy se sýrem je lahodná polévka, kterou si zamilují i ti největší gurmáni. Polévky podáváme s opečenou bagetkou.
Ingredience na krémovou polévku z červené řepy se sýrem:
- 2 červené řepy velikosti pomeranče
- 1 velká cibule
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce másla
- 1 l kuřecího vývaru
- sůl
- mletý pepř
- 75-100 g strouhaného parmazánu
- čerstvé lístky bazalky
- 4 lžíce zakysané smetany
- nasucho opražené plátky mandlí
Příprava krémové polévky z červené řepy:
1. Řepu oloupeme a nakrájíme na kostičky.
2. V hrnci zahřejeme olej s máslem a pomalu na slabém plameni osmažíme cibuli (oloupanou a nakrájenou na půlkolečka) dozlatova.
3. Pak přisypeme řepu a za občasného zamíchání smažíme pět minut.
4. Zalijeme vývarem, osolíme a pomalu vaříme 30 minut.
5. Uvařenou polévku rozmixujeme dohladka.
6. Přidáme sýr a necháme ho rozpustit. Polévku podle chuti opepříme, případně dosolíme.
7. Na talíři ozdobíme lžící smetany, mandlovými lupínky a bazalkou.
Autor: Albert
Krémová polévka z červené řepy s parmazánem je mňamka, kterou okamžitě zařadíte mezi své oblíbené recept. Polévka z červené řepy je krémová
Nejlepší recept
348
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ