Pikantní klobásová polévka
Frankfurtská polévka
Krůtí vývar s brokolicí
Krémová polévka z červené řepy s parmazánem
Žampionová polévka s brambory
Špenátová polévka se smetanou
Zeleninová polévka s jáhlami
Jednoduchá bramborová polévka
Zelňačka bez smetany
Frankfurtská polévka
Krůtí vývar s brokolicí
Krémová polévka z červené řepy s parmazánem
Žampionová polévka s brambory
Špenátová polévka se smetanou
Zeleninová polévka s jáhlami
Jednoduchá bramborová polévka
Zelňačka bez smetany
Pikantní klobásová polévka

Milovníci pikantní chutě si určitě nenechají ujít pikantní klobásovou polévku. Lahodná a sytá polévka se hodí k obědu i k večeři. Použít v ní můžete jakoukoliv pikantní klobásku, ideálně třeba maďarskou. Kdo nemá rád pikantní chuť, může polévku vyzkoušet s obyčejnou klobásou.
Ingredience na klobásovou polévku:
- 2 nožičky libovolné pikantní klobásy
- 2 brambory
- 1 mrkev
- 1 cibule
- olej
- 1 lžíce hladké mouky
- mletá paprika
- sůl
- drcený kmín
- oregano
- mletý pepř
- 2 stroužky česneku
- zelená petrželka
Příprava klobásové polévky:
1. Na trošce oleje necháme zesklovatět cibuli, přidáme na kousky pokrájené klobásy a společně osmažíme. Vmícháme mouku a lžičku mleté papriky, zalijeme vodou (asi litr).
2. Osolíme, přidáme na kostičky pokrájené brambory a mrkev, opepříme, okořeníme oreganem, pepřem, kmínem a vaříme asi 15 minut (do změknutí brambor).
3. Do hotové klobásové polévky vmícháme prolisovaný česnek a posekanou zelenou petrželku.
Autor: Kim
Pikantní klobásová polévka je vynikajícím pokrmem k obědu i k večeři, který vás zasytí i zahřeje. Klobásová polévka je jednoduchá na přípravu a
Nejlepší recept
319
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ