Guláš z červené řepy
Rajská polévka z protlaku
Mexická zeleninová polévka
Studená polévka s mrkví a zakysanou smetanou
Zelené gazpacho
Játrové knedlíčky do polévky
Celestýnské nudle do polévky
Krémová bramborová polévka
Houbová polévka
Rajská polévka z protlaku
Mexická zeleninová polévka
Studená polévka s mrkví a zakysanou smetanou
Zelené gazpacho
Játrové knedlíčky do polévky
Celestýnské nudle do polévky
Krémová bramborová polévka
Houbová polévka
Guláš z červené řepy
Guláš z červené řepy obvykle podáváme jako hlavní chod. Ideální přílohou je čerstvě upečený domácí chleba.
Ingredience na guláš z červené řepy:
- 400 g červené řepy
- 5 brambor
- 2 cibule
- 80 g anglické slaniny
- 250 g uzeniny
- 4 stroužky česneku
- sůl
- mletý pepř
- majoránka
- 2 lžíce hotové jíšky
- trochu oleje
Příprava guláše z červené řepy:
1. Na trošce oleje opečeme na kostičky pokrájenou slaninu a cibuli. Brambory a řepu nakrájíme na kostky, uzeninu na kousky a přidáme na cibuli. Promícháme a zalijeme horkou vodou nebo vývarem.
2. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku a pod pokličkou uvaříme doměkka. Nakonec vmícháme jíšku, chvíli povaříme a odstavíme. Podle svého gusta ochutíme rozmačkaným česnekem, případně dosolíme.
Autor: Ilona
Guláš z červené řepy obvykle podáváme jako hlavní chod. Ideální přílohou je čerstvě upečený domácí chleba. Guláš z červené řepy
Nejlepší recept
323
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ