Guláš z červené řepy

13.08 2015|Polévky
Guláš z červené řepy

Guláš z červené řepy obvykle podáváme jako hlavní chod. Ideální přílohou je čerstvě upečený domácí chleba.

Ingredience na guláš z červené řepy:

  • 400 g červené řepy
  • 5 brambor
  • 2 cibule
  • 80 g anglické slaniny
  • 250 g uzeniny
  • 4 stroužky česneku
  • sůl
  • mletý pepř
  • majoránka
  • 2 lžíce hotové jíšky
  • trochu oleje

Příprava guláše z červené řepy:


1. Na trošce oleje opečeme na kostičky pokrájenou slaninu a cibuli. Brambory a řepu nakrájíme na kostky, uzeninu na kousky a přidáme na cibuli. Promícháme a zalijeme horkou vodou nebo vývarem.

2. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku a pod pokličkou uvaříme doměkka. Nakonec vmícháme jíšku, chvíli povaříme a odstavíme. Podle svého gusta ochutíme rozmačkaným česnekem, případně dosolíme.

Autor: Ilona

Guláš z červené řepy obvykle podáváme jako hlavní chod. Ideální přílohou je čerstvě upečený domácí chleba. Guláš z červené řepy
Nejlepší recept

 323 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ