Řezy raffaello

11.08 2015|Dezerty
Řezy raffaello

Řezy raffaello ze šlehačky a sněhobílého kokosu si oblíbí každý, kdo má rád kuličky raffaello. Příprava řezů je jednoduchá a velmi rychlá.

Ingredience na řezy raffaello:

Těsto:
  • 1/2 hrnku oleje
  • 2 vejce
  • 1 hrnek mléka
  • 3/4 hrnku moučkového cukru
  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • 1 prášek do pečiva
Na posypání:
  • 1/2 hrnku moučkového cukru
  • 3/4 hrnku kokosu
Dále:
  • 250 ml smetany ke šlehání

Příprava řezů raffaello:


1. Cukr a kokos na posypání promícháme. Všechny suroviny na těsto dáme do misky a ručním elektrickým šlehačem ušleháme hladké těsto.

2. Nalijeme je na plech vyložený papírem na pečení (nebo vymazaný a vysypaný). Syrové těsto hustě posypeme směsí cukru s kokosu.

3. Vložíme do trouby vyhřáté na 190-200°C a pečeme 15-20 minut do mírného zrůžovění kokosu. Hned po vytažení z trouby moučník rovnoměrně polijeme smetanou. Necháme vychladnout.

Autor: Lada

Řezy raffaello ze šlehačky a sněhobílého kokosu si oblíbí každý, kdo má rád kuličky raffaello. Příprava řezů je jednoduchá a velmi rychlá. Řezy raffaello
Nejlepší recept

 320 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ