Čokoládová pěna z bílé čokolády
Profiteroles
Italský dezert: Lo zuccotto
Citrónový sorbet
Italský dezert: Sicilská cassata
Domácí pralinky z mascarpone
Italské dezerty: Napoleon s příchutí citronu a malin
Úžasná tvarohová buchta na plech s ovocem
Kynuté buchty s příchutí Nesquik
Profiteroles
Italský dezert: Lo zuccotto
Citrónový sorbet
Italský dezert: Sicilská cassata
Domácí pralinky z mascarpone
Italské dezerty: Napoleon s příchutí citronu a malin
Úžasná tvarohová buchta na plech s ovocem
Kynuté buchty s příchutí Nesquik
Čokoládová pěna z bílé čokolády
![Čokoládová pěna z bílé čokolády Čokoládová pěna z bílé čokolády](https://nejlepsi-recept.cz/images/gallery/28-02-2015/cokoladova-pena-z-bile-cokolady-main.jpg)
Výtečná čokoládová pěna z bílé čokolády je jednoduše mňamka. Jednoduchý recept máte hotový za pár minut a pak už si můžete jen vychutnávat.
Čokoládová pěna pro 4 osoby
Příprava čokoládové pěny: 20 minutIngredience na čokoládovou pěnu:
- 235 g bílé čokolády
- broskvová želatina
- 125 g plnotučného mléka
- 250 g smetany
Příprava čokoládové pěny:
Želatinu namočte do studené vody asi na 10 minut. Bílou čokoládu roztavte ve vodní lázni. V hrnci rozehřejte mléko. Jakmile začne vřít, odstavte a vmíchejte do něj želatinu. Do rozpuštěné čokolády nalijte třetinu mléka a dobře rozmíchejte. Pak to zopakujte s druhou a třetí třetinou. Dokud nevznikne hladká tekutina. Nechte vychladnout při pokojové teplotě. Mezitím vyšlehejte šlehačku. Pak směs znovu začnětě vařit. Ujistěte se, že směs mléka a čokolády má teplotu mezi 35-45 stupni a pak do ní vmíchejte šlehačku. Poté nalijte čokoládovou pěnu do kelínků a nechte chladit alespoň 12 hodin. A čokoládová pěna je hotová. Dobrou chuť!Autor: Jad
Čokoládová pěna z bílé čokolády. Výtečná čokoládová pěna z bílé čokolády je jednoduše mňamka. Jednoduchý recept máte hotový za pár minut a pak už si můžete jen vychutnávat.
Nejlepší recept
313
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ