Bramborové řezy
Krtkův dort na plech
Švestkový koláč s mandlemi
Domácí marlenka
Recept na žloutkové řezy
Žravé řezy s mandarinkami
Kakaové řezy s polevou na plech
Tvarohovo pudinkové řezy
Tvarohové řezy s karamelovou polevou na plech
Krtkův dort na plech
Švestkový koláč s mandlemi
Domácí marlenka
Recept na žloutkové řezy
Žravé řezy s mandarinkami
Kakaové řezy s polevou na plech
Tvarohovo pudinkové řezy
Tvarohové řezy s karamelovou polevou na plech
Bramborové řezy
Bramborové řezy jsou výborným dezertem, který si zamiluje celá vaše rodina. Příprava dezertu je jednoduchá a rychlá.
Ingredience na bramborové řezy:
Těsto:
Krém:
Šlehačka:
Dále:
- 5 vajec
- 200 g cukru krupice
- 5 lžic oleje
- 200 g hladké mouky
Krém:
- 250 g másla
- 200 g moučkového cukru
- 1 vanilkový cukr
- 2 lžíce kakaového prášku
- 4 lžíce rumu
- 600 g brambor uvařených ve slupce
Šlehačka:
- 250 ml smetany ke šlehání
- 125 g jogurtového zeesanu
- 250 ml vody
- 1 vanilkový cukr
- 1 lžičky instantní kávy
Dále:
- rum
- meruňková marmeláda
- nastrouhaná hořká čokoláda
Příprava bramborových řezů:
1. Smícháme všechny ingredience na těsto a rozetřeme je na velký plech. Upečeme (200°C, 8-10 minut) a necháme vychladnout.
2. Z másla a cukru vyšleháme pěnu, zašleháme kakao a rum a nakonec po částech vychladlé oloupané najemno nastrouhané brambory.
3. Vychladlý piškotový plát pokropíme rumem, potřeme tenkou vrstvou marmelády a na ni rovnoměrně rozetřeme krém.
3. Připravíme jogurtovou šlehačku, do které na závěr zašleháme kávu.
4. Šlehačku rozetřeme na krém, posypeme strouhanou čokoládou a uložíme do ledničky.
5. Po ztuhnutí nakrájíme na řezy.
Autor: Maruška
Bramborové řezy. Bramborové řezy jsou výborným dezertem, který si zamiluje celá vaše rodina. Příprava dezertu je jednoduchá a rychlá.
Nejlepší recept
320
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ