Tagliatele se špenátem a hříbky

25.01 2017|Těstoviny
Tagliatele se špenátem a hříbky

Tagliatele se špenátem a hříbky jsou skvělou inspirací k obědu. Jejich příprava je rychlá a výsledek chutný.

Ingredience na tagliatele se špenátem a hříbky:

  • olivový olej
  • 250 g žampionů
  • 1 stroužek česneku
  • 500 g vaječných tagliatelle
  • 180 g čerstvého špenátu
  • 250 ml smetany na vaření
  • 50 g vlašských ořechů
  • parmazán

Příprava tagliatele se špenátem a hříbky:


1. Nakrájíme houby, prolisujeme česnek a osmažíme na pánvi, dokud nám houby nezměknou.

2. Zatímco smažíme, uvaříme si v hrnci vodu a uvaříme těstoviny. Když jsou těstoviny uvařené, scedíme je a přidáme na pánev k houbám.

3. Přilijeme smetanu a přidáme špenát. Dobře promícháme, přikryjeme a vaříme, dokud není špenát hotový.
Když je vše hotové, naservírujeme do misek a posypeme rozdrcenými vlašskými ořechy a parmazánem.

Autor: Liv

Tagliatele se špenátem a hříbky. Tagliatele se špenátem a hříbky jsou skvělou inspirací k obědu. Jejich příprava je rychlá a výsledek chutný. Tagliatele s hříbky a špenátem
Nejlepší recept

 332 
  Komentáře ( 1 )

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ
Alice Magdalena|08.05 2020 16:02
Chcete-li psát recepty, měli byste znát rozdíl mezi hříbky a žampióny :
Odpovědět
 0