Sugo pomodoro
Asijské nudle s mořskými plody
Lahodné špagety s houbami a chřestem
Recept na nejlepší lasagne na světě
Špagety s cizrnou a kapary
Tagliatele se špenátem a hříbky
Ravioli plněné mletým masem
Těstoviny s kuřecím masem a pórkovou omáčkou
Špagety s tuňákem a kukuřicí
Asijské nudle s mořskými plody
Lahodné špagety s houbami a chřestem
Recept na nejlepší lasagne na světě
Špagety s cizrnou a kapary
Tagliatele se špenátem a hříbky
Ravioli plněné mletým masem
Těstoviny s kuřecím masem a pórkovou omáčkou
Špagety s tuňákem a kukuřicí
Sugo pomodoro

Sugo pomodoro je italská klasika, bez které by se žádné správné italské těstoviny neobešly. Sugo pomodoro se dá připravit z čerstvých i konzervovaných rajčat.
Ingredience na sugo pomodoro:
- 600 g loupaných rajčat v rajčatové šťávě
- 50 g šalotka
- 1 mrkev
- 1 řapíkatý celer
- olivový olej
- 40 ml másla
- cukr
- sůl
- pepř
Příprava sugo pomodoro:
1. Celer, mrkev a šalotku nakrájejte na menší kousky. V hrnci rozehřejte olej, na kterém zpěňte nakrájenou zeleninu.2. Přidejte nakrájená rajčata a vše za občasného míchání duste asi 30 minut.
3. Omáčku následně propasírujte, vraťte do rendlíku a následně nechte za občasného míchání provařit.
4. Dochuťte kořením, cukrem a bazalkou.
Autor: Liv
Sugo pomodoro. Sugo pomodoro je italská klasika, bez které by se žádné správné italské těstoviny neobešly. Sugo pomodoro se dá připravit z čerstvých i konzervovaných rajčat.
Nejlepší recept
348
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ