Domácí paštika z kuřecích jater
Špenátová roláda se žampiony
Bruschetta caprese
Chřest s holandskou omáčkou
Kachní paštika v krustě
Jarní závitky v rýžovém papíru
Sýrové taštičky z Balkánu
Bruschetta s houbovou směsí
Pizza s růžičkovou kapustou jako předkrm
Špenátová roláda se žampiony
Bruschetta caprese
Chřest s holandskou omáčkou
Kachní paštika v krustě
Jarní závitky v rýžovém papíru
Sýrové taštičky z Balkánu
Bruschetta s houbovou směsí
Pizza s růžičkovou kapustou jako předkrm
Domácí paštika z kuřecích jater
Domácí paštika potěší každého hosta. Vyzkoušejte tradiční recept na paštiku z kuřecích jater. Uvidíte, že potěšíte rodinu i návštěvu.
Ingredience na paštiku z kuřecích jater:
- 200 g očištěných kuřecích jater
- 1 cibule
- 1 stroužek česneku
- 30 g másla na smažení
- 60 g utřeného másla
- 2 lžičky worcesterské omáčky
- sůl
- bílý pepř
Příprava paštiky z kuřecích jater:
1. Na pánvi rozpusťte máslo, přidejte česnek, cibuli sůl a pepř. Vše zvolna poduste, dokud cibule nezměkne.2. Poté zesilte teplotu a zprudka opečte kuřecí játra asi 2 minuty z každé strany. Přidejte worcesterskou omáčku a vše dobře promíchejte.
3. Obsah pánve propasírujte do mísy. Do směsi vmíchejte utřené máslo a znovu poduste. Pokud paštiku nechcete podávat ihned, potřete ji rozpuštěným máslem a nechte ji v lednici vychladit.
Autor: Jil
Domácí paštika z kuřecích jater. Domácí paštika potěší každého hosta. Vyzkoušejte tradiční recept na paštiku z kuřecích jater. Uvidíte, že potěšíte rodinu i návštěvu.
Nejlepší recept
313
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ