Domácí paštika z kuřecích jater

11.03 2015|Teplé předkrmy
Domácí paštika z kuřecích jater

Domácí paštika potěší každého hosta. Vyzkoušejte tradiční recept na paštiku z kuřecích jater. Uvidíte, že potěšíte rodinu i návštěvu.

Ingredience na paštiku z kuřecích jater:

  • 200 g očištěných kuřecích jater
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 30 g másla na smažení
  • 60 g utřeného másla
  • 2 lžičky worcesterské omáčky
  • sůl
  • bílý pepř

Příprava paštiky z kuřecích jater:

Na pánvi nrozpusťte máslo, přidejte česnek, cibuli sůl a pepř. Vše zvolna poduste, dokud cibule nezměkne. Poté zesilte teplotu a zprudka opečte kuřecí játra asi 2 minuty z každé strany. Přidejte worcesterskou omáčku a vše dobře promíchejte. Obsah pánve propasírujte do mísy. Do směsi vmíchejte ptřené máslo a znovu poduste. Pokud paštiku nechcete podávat ihned, potřete ji rozpuštěným máslem a nechte ji v lednici vychladit.

Autor: Jil

Domácí paštika z kuřecích jater. Domácí paštika potěší každého hosta. Vyzkoušejte tradiční recept na paštiku z kuřecích jater. Uvidíte, že potěšíte rodinu i návštěvu.
Nejlepší recept

 300 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ