Domácí loupáky z pekárny
Pikantní rýže s kešu oříšky
Jednoduchý vietnamský salát za 20 minut
Focaccia alla genovese (fokáča)
Zelí po tyrolsku
Bylinková rýže
Kari rýže s pórkem
Zelný salát z kysaného zelí
Recept na zelný salát s koprem
Pikantní rýže s kešu oříšky
Jednoduchý vietnamský salát za 20 minut
Focaccia alla genovese (fokáča)
Zelí po tyrolsku
Bylinková rýže
Kari rýže s pórkem
Zelný salát z kysaného zelí
Recept na zelný salát s koprem
Domácí loupáky z pekárny
Čerstvé domácí loupáky jsou vynikající k snídani i k odpolední kávě. Následující recept je na loupáky z pekárny.
Ingredience na domácí loupáky z pekárny:
- 175 ml mléka
- 1 žloutek
- 70 g změklé hery
- špetka soli
- citronová kůra
- 400 g hladké mouky
- 50 g cukru
- vanilkový cukr
- 1 lžička (neplná) sušeného droždí
- bílek na potření
- mák na posypání
Příprava domácích loupáků z pekárny:
1. Suroviny vložíme do pekárny a necháme vypracovat a vykynout těsto.
2. Nakynuté těsto vyjmeme z pekárny a rozdělíme na 12 stejných kousků. Vyválíme z nich válečky a ohneme do tvaru rohlíků.
3. Skládáme je na plech vyložený papírem na pečení a necháme je dalších 20-30 minut kynout.
4. Potom je potřeme vidličkou rozšlehaným bílkem a posypeme mákem.
5. Pečeme dozlatova (190-200°C, cca 15 minut).
Autor: Lily
Domácí loupáky z pekárny. Čerstvé domácí loupáky jsou vynikající k snídani i k odpolední kávě. Následující recept je na loupáky z pekárny.
Nejlepší recept
315
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ