Zelí po tyrolsku
Bramborovo mrkvové pyré
Sicilská caponata
Focaccia alla genovese (fokáča)
Jednoduchý vietnamský salát za 20 minut
Pikantní rýže s kešu oříšky
Domácí loupáky z pekárny
Bramborovo mrkvové pyré
Sicilská caponata
Focaccia alla genovese (fokáča)
Jednoduchý vietnamský salát za 20 minut
Pikantní rýže s kešu oříšky
Domácí loupáky z pekárny
Zelí po tyrolsku
Zelí po tyrolsku je v Rakousku jednoduše klasika. Recept je hodně podobný našemu, ale pár zvláštností v něm je, proto doporučuji vyzkoušet.
Zelí po tyrolsku pro: 4 osoby
Doba přípravy: 10 minutDoba vaření: 60 minut
Ingredience na zelí po tyrolsku
- 800 g zelí
- 150 g slaniny
- 1 cibule
- 2 lžíce oleje
- 1 lžíce másla
- 5 bobulí jalovce
- 2 polévkové lžíce mouky
- 200 g uzeného vepřového
- 800 ml vody
- sůl
Příprava zelí po tyrolsku:
Dejte zelí do hrnce. Přidejte vodu, slaninu nakrájenou na plátky, uzené vepřové nakrájené na kostky a bobule jalovce. Vařte asi 45 až 50 minut. Jakmile zelí dostatečně změkne, vypněte oheň. Nakrájejte cibuli a nechte ji zesklovatět na másle a oleji. Přidejte 2 lžíce mouky, promíchejte a nechte zrůžovět. Směs vlejte do zelí a ještě ho chvíli ohřívejte. Dobrou chuť.Autor: Jad
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zelí - božský lék na krásnou pleť i silný imunitní systém
Zelí po tyrolsku je v Rakousku jednoduše klasika. Recept je hodně podobný našemu, ale pár zvláštností v něm je, proto doporučuji vyzkoušet. Zelí po tyrolsku
Nejlepší recept
344
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ