Cizrnová kaše
Hrachová kaše - nejlepší recept
Pečená řepa s česnekem a cibulí
Těsto na bramborové knedlíky
Hrnkový houskový knedlík
Indické placky
Šafránové brambory
Kuskus s cizrnou
Italský bílý chléb
Hrachová kaše - nejlepší recept
Pečená řepa s česnekem a cibulí
Těsto na bramborové knedlíky
Hrnkový houskový knedlík
Indické placky
Šafránové brambory
Kuskus s cizrnou
Italský bílý chléb
Cizrnová kaše
Cizrnová kaše je chutná příloha, která se skvěle hodí k různým masům nebo párkům. Příprava kaše je jednoduchá a rychlá.
Ingredience na cizrnovou kaši:
- 400 g cizrny
- 1 velká cibule
- 100 ml mléka
- sůl
- mletý pepř
- 1 lžíce másla
- 2 lžíce olivového oleje
Příprava cizrnové kaše:
1. Cizrnu namočíme do vlažné vody den předem. Druhý den vodu slijeme, napustíme novou a cizrnu uvaříme doměkka. Mezitím osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli na olivovém oleji dorůžova.
2. Uvařenou cizrnu scedíme, trochu vody zachytíme. Do hrnce k cizrně přidáme máslo, teplé mléko a ručním mixérem rozmixujeme. Je-li kaše příliš hustá, můžeme přidat trochu mléka nebo vody z vaření.
3. Podle chuti osolíme a opepříme a nakonec vmícháme osmaženou cibuli.
Autor: Iva
Cizrnová kaše se nejčastěji servíruje jako příloha. Cizrnovou kaši si můžete dát k různým druhům masa nebo párkům.
Nejlepší recept
333
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ