Celerový salát se zakysanou smetanou

11.08 2015|Předkrmy
Celerový salát se zakysanou smetanou

Celerový salát se zakysanou smetanou, vejci, okurkou a uzeninou můžete použít jako předkrm i jako hlavní chod. Salát z celeru podáváme s pečivem.

Ingredience na celerový salát se zakysanou smetanou:

  • 1 větší celer
  • 3 vejce natvrdo
  • 1 tavený sýr
  • lžička másla
  • 2 - 3 lžíce mléka
  • 3 sladkokyselé okurky
  • 100 g uzeniny
  • 1 cibule
  • zakysaná smetana
  • sůl
  • pepř
  • citrónová šťáva
  • špetka kari

Příprava celerového salátu se zakysanou smetanou:


1. Celer uvaříme (asi 20 minut). Vychladlý nakrájíme na drobné nudličky nebo nahrubo nastrouháme. Tavený sýr utřeme s máslem a zředíme mlékem.

2. Okurky, cibuli, vejce a salám nadrobno nakrájíme. Všechno důkladně promícháme, přidáme majonézu nebo jogurt a dochutíme solí, pepřem a citrónovou sťávou. Podáváme s pečivem.

Autor: Marie

Celerový salát se zakysanou smetanou, vejci, okurkou a uzeninou můžete použít jako předkrm i jako hlavní chod. Salát z celeru podáváme s pečivem. Celerový salát se zakysanou smetanou
Nejlepší recept

 314 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ