Ďábelské toasty
Tuňákový salát
Vepřová domácí tlačenka
Slaný závin s pečenou zeleninou
Kornoutky plněné Nivou
Kukuřičný salát
Fazolkový salát
Italský salát caprese
Celerový salát se zakysanou smetanou
Tuňákový salát
Vepřová domácí tlačenka
Slaný závin s pečenou zeleninou
Kornoutky plněné Nivou
Kukuřičný salát
Fazolkový salát
Italský salát caprese
Celerový salát se zakysanou smetanou
Ďábelské toasty

Ďábelské toasty potěší milovníky pikantních pokrmů. Na toasty osmažíme mleté maso a k němu přidáme zeleninu, rajský protlak a hlavně feferonky.
Ingredience na ďábelské toasty:
- 300 g mletého masa
- 2 cibule
- 1 lžíce rajčatového protlaku
- 1 lžíce strouhanky
- 2 feferonky
- 300 g zeleninového leča nebo 6 rajčat a 4 papriky
- 1 sterilovaná okurka
- 2 lžíce strouhaného sýra
Příprava ďábelských toastů:
1. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté maso, osmahneme a pak dusíme.
2. Vmícháme rajčatový protlak, lečo, pokrájenou okurku, strouhanku, sůl a feferonky. Necháme odpařit do hustoty pomazánky. Nakonec vmícháme strouhaný sýr.
3. Krajíčky veky osmažíme na sádle a potřeme pomazánkou. Ozdobíme feferonkou, cibulí, případně snítkou oregana.
Autor: Iva
Ďábelské toasty jsou ideálním pokrmem k pivu. Servírujeme jako předkrm, svačinu i večeři. Ďábelské toasty potěší hlavně milovníky ostrého. Ďábelské toasty
Nejlepší recept
349
Děkuji