Ďábelské toasty

07.09 2015|Předkrmy
Ďábelské toasty

Ďábelské toasty potěší milovníky pikantních pokrmů. Na toasty osmažíme mleté maso a k němu přidáme zeleninu, rajský protlak a hlavně feferonky.

Ingredience na ďábelské toasty:

  • 300 g mletého masa
  • 2 cibule
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 lžíce strouhanky
  • 2 feferonky
  • 300 g zeleninového leča nebo 6 rajčat a 4 papriky
  • 1 sterilovaná okurka
  • 2 lžíce strouhaného sýra

Příprava ďábelských toastů:


1. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté maso, osmahneme a pak dusíme.

2. Vmícháme rajčatový protlak, lečo, pokrájenou okurku, strouhanku, sůl a feferonky. Necháme odpařit do hustoty pomazánky. Nakonec vmícháme strouhaný sýr.

3. Krajíčky veky osmažíme na sádle a potřeme pomazánkou. Ozdobíme feferonkou, cibulí, případně snítkou oregana.

Autor: Iva

Ďábelské toasty jsou ideálním pokrmem k pivu. Servírujeme jako předkrm, svačinu i večeři. Ďábelské toasty potěší hlavně milovníky ostrého. Ďábelské toasty
Nejlepší recept

 301 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ