Vepřová domácí tlačenka
Slaný závin s pečenou zeleninou
Kornoutky plněné Nivou
Slaný sýrový koláč
Červená řepa s ovčím sýrem
Tuňákový salát
Ďábelské toasty
Kukuřičný salát
Fazolkový salát
Slaný závin s pečenou zeleninou
Kornoutky plněné Nivou
Slaný sýrový koláč
Červená řepa s ovčím sýrem
Tuňákový salát
Ďábelské toasty
Kukuřičný salát
Fazolkový salát
Vepřová domácí tlačenka
Vepřová domácí tlačenka je lahůdka pro všechny milovníky produktů ze zabíjačky. Domácí tlačenka se podává s chlebem, cibulí a octem. Je ideální jako předkrm.
Ingredience na vepřovou domácí tlačenku:
- 2 prasečí nožičky
- 1 zadní vepřové koleno
- 1 vepřové srdce
- sůl
- pepř mletý i celý
- nové koření
- bobkový list
- majoránka
- česnek
- kmín mletý nebo drcený
- obal na tlačenku
Příprava domácí vepřové tlačenky:
1. V tlakovém hrnci uvaříme maso doměkka spolu s celým pepřem, novým kořením, bobkovým listem a solí.
2. Pak vykostíme a nakrájíme na kostičky. Vývar použijeme na polévku. K nakrájenému masu přimícháme rozmačkaný česnek, kmín, majoránku, pepř a rozdrcené nové koření. Koření dáváme podle vlastní chuti, nešetříme, ať to voní!
3. Směs napěchujeme do sáčku, nejlépe dvojitého, na obou koncích pevně podvážeme. Vaříme ponořené 2 hodiny. Občas otočíme vařečkou, aby nedošlo k protržení. Po vychladnutí krájíme na kolečka.
Autor: Bára
Vepřová domácí tlačenka je lahůdka pro všechny milovníky produktů ze zabíjačky. Domácí tlačenka se podává s chlebem, cibulí a octem. Je ideální jako předkrm. Vepřová domácí tlačenka
Nejlepší recept
301
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ