Lahodná zázvorová polévka
Jednoduchá cibulačka
Hrstková polévka s uzeným
Zeleninová polévka s kroupami
Polévka z kukuřice
Zeleninová polévka s ovesnými vločkami
Česnečka se sýrem
Mexická rajčatová polévka
Kapří polévka
Jednoduchá cibulačka
Hrstková polévka s uzeným
Zeleninová polévka s kroupami
Polévka z kukuřice
Zeleninová polévka s ovesnými vločkami
Česnečka se sýrem
Mexická rajčatová polévka
Kapří polévka
Lahodná zázvorová polévka

Trochu netradiční polévkou je zázvorová polévka s kuřecím masem a rýží. Příprava není vůbec složitá a její exotická chuť za to rozhodně stojí.
Ingredience na zázvorovou polévku:
- 1/4 kuřete nebo krůtí křídlo
- 2 cibule
- 5 stroužků česneku
- 1 vrchovatá lžička mletého zázvoru nebo drcené zázvorové hlízy
- sůl a pepř
- 2 vrchovaté lžíce rýže
- zelená petrželka
- máslo
Příprava zázvorové polévky:
1. Na másle osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a zázvor.
2. K základu přidáme kuřecí maso, osolíme, opepříme, podlejeme trochou vody a dusíme doměkka.
3. Měkké maso vyjmeme, do hrnce přidáme vodu, do vařící vsypeme opranou rýži a vaříme do změknutí rýže. Nakonec do polévky vložíme maso obrané z kostí a nakrájené na kousky a zelenou petrželku.
Autor: Katka
Lahodná zázvorová polévka. Trochu netradiční polévkou je zázvorová polévka s kuřecím masem a rýží. Příprava není vůbec složitá a její exotická chuť za to rozhodně stojí.
Nejlepší recept
305
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ