Okurková polévka
Čočková polévka z červené čočky a vepřového
Jak se vaří boršč s kuřecím masem?
Jarní polévka 5 krát jinak
Polévka s pórkem
Perská jogurtová polévka
Kharcho - vydatná a pikantní hovězí polévka z Gruzie
Netradiční dýňová polévka s kukuřicí
Sýrová polévka s brokolicí
Čočková polévka z červené čočky a vepřového
Jak se vaří boršč s kuřecím masem?
Jarní polévka 5 krát jinak
Polévka s pórkem
Perská jogurtová polévka
Kharcho - vydatná a pikantní hovězí polévka z Gruzie
Netradiční dýňová polévka s kukuřicí
Sýrová polévka s brokolicí
Okurková polévka

Okurková polévka je velmi lehká a svěží, a proto je ideální v horkých letních dnech. Polévku podáváme s opečeným toastem a zdobíme plátky okurky.
Ingredience na okurkovou polévku:
- 600 ml kefíru
- 2 kusy okurky
- 4 ředkvičky
- 1 stroužek česneku
- čerstvé bylinky podle chuty
- cukr, sůl a pepř
Příprava okurkové polévky:
Všechny ingredience umyjte, nakrájejte a smíchejte s jogurtem a česnekem v mixeru. Rozmixujte ingredience na hladkou směs. Poté osolte, opepřete, případně oslaďte a znovu rozmixujte. Hotovou okurkovou polévku ozdobte plátky okurky a bylinkami. Podávejte s opečeným toastem.Autor: JaDa
Okurková polévka. Okurková polévka je velmi lehká a svěží, a proto je ideální v horkých letních dnech. Polévku podáváme s opečeným toastem a zdobíme plátky okurky. Studená okurková polévka
Nejlepší recept
351
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ