Okurková polévka

07.06 2015|Polévky
Okurková polévka

Okurková polévka je velmi lehká a svěží, a proto je ideální v horkých letních dnech. Polévku podáváme s opečeným toastem a zdobíme plátky okurky.

Ingredience na okurkovou polévku:

  • 600 ml kefíru
  • 2 kusy okurky
  • 4 ředkvičky
  • 1 stroužek česneku
  • čerstvé bylinky podle chuty
  • cukr, sůl a pepř

Příprava okurkové polévky:

Všechny ingredience umyjte, nakrájejte a smíchejte s jogurtem a česnekem v mixeru. Rozmixujte ingredience na hladkou směs. Poté osolte, opepřete, případně oslaďte a znovu rozmixujte. Hotovou okurkovou polévku ozdobte plátky okurky a bylinkami. Podávejte s opečeným toastem.

Autor: JaDa

Okurková polévka. Okurková polévka je velmi lehká a svěží, a proto je ideální v horkých letních dnech. Polévku podáváme s opečeným toastem a zdobíme plátky okurky. Studená okurková polévka
Nejlepší recept

 351 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ