Tvarohové suflé
Tvarohové koláčky
Tvarohové svatební koláčky
Kakaová roláda s tvarohem
Tvarohové šátečky
Jahodová Charlotta
Tvarohová zebra
Studený tvarohový dort s jahodami
Nepečený pudinkový dort s jablky
Tvarohové koláčky
Tvarohové svatební koláčky
Kakaová roláda s tvarohem
Tvarohové šátečky
Jahodová Charlotta
Tvarohová zebra
Studený tvarohový dort s jahodami
Nepečený pudinkový dort s jablky
Tvarohové suflé
Tvarohové suflé je opravdový kulinářský zážitek. Podáváme jej s horkými jahodami, vanilkovou zmrzlinou a lístkem máty.
Ingredience na tvarohové suflé:
- 250 g tvarohu
- 3 vejce
- 3 lžíce moučkového cukru
- 1 vanilkový cukr
- špetka soli
- 1 hrnek jahod
- máslo a hrubá mouka na vymazání a vysypání
Příprava tvarohového suflé:
1. Tvaroh se žloutky a moučkovým cukrem utřeme dohladka. Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh a zlehka ho vmícháme do tvarohu. Hmotu rozdělíme do čtyř zapékacích mističek nebo porcelánových hrnků vymazaných máslem a vysypaných moukou.
2. Do vyššího pekáče dáme vodu, postavíme do ní hrnky a vložíme do trouby vyhřáté na 250°C. Pečeme asi 20 minut do zezlátnutí povrchu.
3. Během pečení nakrájíme jahody na kousky, zasypeme vanilkovým cukrem a za občasného zamíchání svaříme na hustou omáčku.
4. Horké suflé ihned po upečení polijeme horkými jahodami, ozdobíme lístkem máty a podáváme.
Autor: Zuza
Tvarohové suflé je opravdový kulinářský zážitek. Podáváme jej s horkými jahodami, vanilkovou zmrzlinou a lístkem máty. Tvarohové suflé
Nejlepší recept
324
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ