Perníkový závin s povidly: jednoduchý a rychlý dezert
Čokoládový cheesecake bez pečení
Nejlepší pudinkáče z kynutého těsta
Vynikající třešňový koláč
Úžasný pudinkový koláč s tvarohovým krémem - bez mouky
Kynutý švestkový koláč
Luxusní dýňové palačinky se šlehačkou a skořicí
Vynikající kiwi cheesecake
Krém po katalánsku
Čokoládový cheesecake bez pečení
Nejlepší pudinkáče z kynutého těsta
Vynikající třešňový koláč
Úžasný pudinkový koláč s tvarohovým krémem - bez mouky
Kynutý švestkový koláč
Luxusní dýňové palačinky se šlehačkou a skořicí
Vynikající kiwi cheesecake
Krém po katalánsku
Perníkový závin s povidly: jednoduchý a rychlý dezert
Perníkový závin s povidly je jednoduchý a rychlý dezert, po kterém se jen zapráší. Kombinace povidel, vlašských ořechů a perníkového koření je zkrátka k nezaplacení. Vyzkoušejte a uvidíte, že nebudete litovat.
Ingredience na perníkový závin s povidly:
Těsto:
- 300 g hladké mouky
- 200 g moučkového cukru
- 1/2 sáčku kypřícího prášku do perníku
- 1 vejce do těsta
- 1 vejce na potření
- 2 lžíce tekutého medu
- 3 lžíce mléka
- 40 g hery
- 300 g povidel
- 100 g vlašských ořechů
Příprava perníkového závinu s povidly:
1. Všechny ingredience na těsto smíchejte a vypracujte z nich konzistentní těsto.
2. Těsto rozdělte na 4 stejné díly. Každý z nich vyválejte na dobře pomoučeném válu do obdélníku.
3. Obdélník z těsta potřete povidly a posypte nasekanými ořechy.
4. Těsto srolujte do závinu a ten položte na vymazaný plech.
5. Hotové perníkové záviny potřete vajíčkem a dejte péct do vyhřáté trouby na 180 stupňů asi na 15 minut.
Autor: Jad
Perníkový závin s povidly je jednoduchý a rychlý dezert, po kterém se jen zapráší. Vyzkoušejte a uvidíte, že nebudete litovat.
Nejlepší recept
349
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ