Makovec
Jahodové řezy na plech
Osvěžující tvarohový koláč s drobenkou
Křehký makový koláč
Výborné ananasové řezy s pudinkem
Drobenkový koláč s tvarohem
Obrácený koláč s banánem
Čokoládový dezert
Čokoládové řezy ze zakysané smetany
Jahodové řezy na plech
Osvěžující tvarohový koláč s drobenkou
Křehký makový koláč
Výborné ananasové řezy s pudinkem
Drobenkový koláč s tvarohem
Obrácený koláč s banánem
Čokoládový dezert
Čokoládové řezy ze zakysané smetany
Makovec

Makovec je klasika, které není co vytknout. Skvělý makový koláč se hodí ke snídani, svačině i jako dezert po vydatném jídle. Makovec si můžete dle libosti nazdobit, třeba citronovou polevou.
Ingredience na makovec:
- 200 g hery
- 500 g cukru
- 6 vajec
- 2 vanilkové cukry
- 350 g mletého máku
- 300 ml mléka
- 300 g hladké a 300 g hrubé mouky
- 2 prášky do pečiva
Příprava makovce:
1. Utřeme žloutky s cukrem a tukem, potom přidáme vše ostatní a nakonec sníh z bílků.
2. Toto je dávka na dva velké plechy.
Autor: Ivy
Makovec je oblíbený moučník, který zažene chuť na sladké i nasytí. Makovec si můžete dopřát k snídani i svačině. Příprava makovce je
Nejlepší recept
304
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ